BioEffect EGF 30 Day Treatment (update)

Egentlig ville jeg vente med at skrive noget indtil de 30 dage var gået, men efter 12 er jeg så imponeret over kuren at jeg vil give en lille opdatering inden den endelige anmeldelse.

De sidste 12 dage har jeg kun brugt EGF 30 Day Treatment og renseprodukt (Facial Cleanser 1 fra Purely Professional). Det har været nogle nemme og lidt underlige dage, for normalt bruger jeg en del flere produkter – gad vide om jeg kan finde ind i rutinen igen efter de 30 dage? :D Det er ret utroligt at man kan skære så meget ned på sine produkter og rutiner, men alligevel se at ens hud bliver sundere og friskere for hver dag der går. Allerede efter et par dage blev min hud helt glat, blød og fugtmættet. Nu hvor der er gået næsten halvdelen af tiden kan jeg se at mine pigmentforandringer er blevet mindre og min hud er langt mere ensartet.

Jeg er meget spændt på at se hvordan det føles/ser ud når kuren er brugt op og hvor lang tid efter forløbet er slut effekten holder.

 1. Karen Blum

  Wow, det lyder altså meget interessant…
  Jeg er jo også lidt pigmentforandrings-plaget.

  Svar
 2. Louise Eriksen

  Hej.
  Først tak for en indpirendede blog.
  Jeg overvejer at prøve den originale egf serum. Problemet er at jeg har meget sart og tynd hud. Samtidig er den meget tør og rød/rødmosset. Er det en du vil anbefale til min hudtilstand eller er der et bedre alternativ?
  Jeg er 36 år.

  Svar
  • EvaK

   Tak og tak fordi du læser med :)

   EGF serummet kan bruges af alle, så det vil sagtens kunne gavne din tørre hud :)

   Svar