Chanel Frenzy, Vertigo & Suspicious (swatches)

Det er med lidt blandede følelser jeg har prøvet de nye Chanel lakker på – ikke fordi der er noget galt med lakkerne, men jeg har lige knækket min pegefingernegl på begge hænder. For h****** da osse!!!!

Udover at prøve dem på, har jeg også sammenlignet dem med nogle af de lakker jeg havde i forvejen. Der er nok nogle som ligger tættere på, men man får et lidt bedre indtryk af farverne ved at se dem ved siden af nogen man måske kender.

Photobucket
Vertigo er min personlige favorit og jeg synes også det er den jeg har hørt/læst flest positive ting om. I flasken ligner det en mørkegrå med lilla shimmer, men sådan ser den ikke ud på neglen. Vertigo er meget mørkere på neglen og shimmeret ses nærmest ikke – kun hvis solen falder på en bestemt måde. Jeg prøvede den på sammen med en lak fra Precision og Deborah Lippmanns Hit Me With Your Best Shot, men ingen af dem er særlig tæt på – DL er alt for glitret og Precisions er for lilla.

Photobucket
Suspicious er en virkelig lækker hindbærrød cremet lak og den dækker fantastisk godt. Farven på neglene er meget tro mod farven i flasken og det er jeg glad for, for jeg var helt solgt da jeg så den i virkeligheden. Nogen vil måske sige at det kunne have været hvilken som helst hindbærfarvede lak, men i og med jeg ikke havde en i forvejen virkede det helt naturligt at jeg skulle eje denne. Jeg prøvede den på med Essies Size Matters og Super Bossa Nova, men ingen af dem ramte plet. SBN er alt for pink og SM mangler de blå undertoner.

Photobucket
Frenzy er en meget bleg greige. Jeg var virkelig i tvivl om hvad jeg synes om den, men jeg er endt ud med at være ret positiv. Det er en speciel farve og der er sikkert mange som vil tro den giver “døde hænder”, men det gør den ikke og jeg er overbevist om at den vil klæde langt de fleste. Desværre kræver den tre lag, men jeg synes den er besværet værd. Frenzy blev afprøvet sammen med Sephoras City Amazon og Essies Chinchilly – som begge to er fødseldagsgaver fra i lørdags (tak Kammy og Katrine ;) ). Chinchilly er mørkere og lidt for kold i forhold til Frenzy. City Amazon ligger tættere på, men er stadig lidt mørkere.

Når man kigger tilbage på Peridot, Graphite og Quartz fra sidste år, så er efterårskollektionen ikke nær så spændende i år og der vil helt sikkert være mange som springer over. Dog synes jeg selv at både Vertigo og Frenzy har noget unikt over sig og helt sikkert er værd at føje til samlingen – Suspicious kan helt sikkert godt findes hos et billigere mærke.

 1. Karen Blum

  Jeg er også helt solgt til Vertigo. Og jeg tror, jeg også skal have Suspicious – den er hot!

  Svar
 2. Christina K

  Super flotte swatches! Jeg bliver da nødt til at anskaffe Vertigo ;-) – og mon ikke jeg alligevel beholder Suspicious!!! Lidt luksus giver så meget glæde – nogle prioriterer cigaretter, whisky og nøgne pi’r (som teksten i en gammel sang lyder) og andre foretrækker lækker makeup, chokolade og mænd!

  Svar
  • EvaK

   Tak og glad for at du kunne bruge dem :)

   Haha, makeup og chokolade er jeg helt med på – købe-mænd… nok ikke :D

   Svar
   • christina K

    Købe-mænd er jeg heller ikke til; men jeg synes, at det modsvarede nøgne pi’r meget godt.
    Men helt almindelige (ægte)mænd er nu ganske dyre i drift – tænk på alle deres mærkelige hobbies, elektronik, bildrømme og ikke mindst al den mad de fortærer…

    Svar
    • EvaK

     Haha, sandt! :D

     Svar
     • Christina K

      Så er Vertigo tilføjet til samlingen!
      Samtidig fik jeg købt en lak fra OPI, da jeg tog imod tilbud om minimanicure; hvilket lige fjernede ugens stress, før jeg hentede børn.
      Så er jeg vist også godt dækket ind med efterårslakker for denne gang….

     • EvaK

      Ih hvor skønt :)

 3. Lav din egen neglelakkollektion - Eva K

  […] og fundet frem til disse seks lakker som tilsammen skaber min drømmekollektion. Fra venstre er det Frenzy fra Chanel, Bleu Velvet fra MAC, Strawberry Milkshake fra Ciaté, Nouvelle Vague fra Chanel, Topless & […]

  Svar