Fredags 5’eren // De fem lakker du ikke kan leve uden

Nu er jeg nok den sidste der skal prædike om at spare på neglelakkerne, men faktisk kan man nå rigtig langt med fem velvalgte af slagsen. Her har i mit bud på hvilke neglelakker enhver kvinde bør have til rådighed i sin beautygarderobe.

 • Alle må og skal eje den perfekte nude neglelak, for den kan bruges til alle lejligheder og den går aldrig af mode. Her er der desværre ikke én go-to farve – der skal vælges efter kolde og varme undertoner for at den kommer til at sidde lige i skabet. Personligt har jeg to Brooch The Subject og Topless & Barefoot fra Essie.
 • En klassisk rød kan man heller ikke undvære. Endnu en farve som aldrig går af mode og altid kan peppe et look gelvaldigt op, for der er ikke noget mere hot end en kvinde i røde læber og/eller røde negle ;) Her bruger jeg enten Olé Caliente fra Essie eller min nye Boudoir fra Ciaté.
 • Til de tidspunkter hvor en nude er for kedelig og den røde er for iøjenfaldende, skal der en rosa lak på tipperne. Det er noget alle kan bære og ser altid fint og elegant ud og den går man aldrig galt i byen med om sommeren. Faktisk ligger alle mine go-to lakker mere eller mindre i denne kategori. Mine favoritter er Lion Around fra Essie og Morning Rose fra Chanel.
 • Selvom moden skifter så er bærfarver, i den ene eller anden afskygning, altid god i løbet af efteråret og vinteren. Uanset om det er kirsebærrød, bordeaux eller måske aubergine (som jo egentlig ikke hører til bærfamilien, men i ved hvad jeg mener ;) ) giver det et lækkert vampet look som aldrig bliver kedeligt. Dark Side Of The Moon fra Deborah Lippmann og Black Cherry Chutney fra OPI er gode bud på den perfekte efterårslak.
 • Sidst, men ikke mindst… lakken til særlige lejligheder. Her er der frit slag og så alligevel ikke helt, for den skal kunne gå til alt hvad der findes i dit klædeskab og din makeuppung. Det lyder svært, men det kan faktisk godt lade sig gøre. Hvis du normalt går i meget faverigt tøj kan du med fordel prøve nogle grå/sorte/glitter lakker, hvor hvis du (som jeg) mest går i neutrale farver kan give den hele armen med farverne. Hos mig er det Let Me Entertain You fra OPI og Black Pearl fra Chanel – med en af dem på fingerspidserne bliver det altid en god fest.
 1. Mie

  Uhh elsker virkelig OPI!! Det er altid de bedste resultater man får med deres lak. Inde på ezzence.dk har de en helt masse forskellige efterårsfarver at vælge imellem :)

  Svar
 2. Anna

  Har faktisk aldrig prøvet OPI, men kunne da være man skulle prøve det ;) plejer altid selv at bruge Gel Polish http://www.vippen.dk/IBD_Negle/Gel_polish – da den holder så dejligt længe :D hvor længe holder OPI neglelakken egentligt? :)

  Svar
  • EvaK

   Altså det er jo meget individuelt, men jeg synes personligt at OPI er dem som har den bedste holdbarhed – kun slået af CND. Derudover har de nogle virkelig fine farver, både i neutrale og med mere spræl i :)

   Svar