Inglot lippies

Det er efterhånden ved at være et stykke tid siden jeg købte disse to Inglot læbestifter, men de forsvandt kort tid efter de var kommet ind af døren og så er det først nu (efter der er blevet ryddet op i skufferne) at de er genfundet.

Læbestiften til venste er klart min favorit af de to. Den har en lækker cremet konsistens, pæn let-glossy finish og en anstændig holdbarhed. Pigmenteringen synes jeg godt kunne have været bedre, men man kan jo sjældent få det hele. Farven minder som en hindbærrød, men er lidt mere pink – faktisk ligner den lidt min elskede (og forsvundende) Scan-delicious fra MAC.

Til højre er den en læbestift i pen-form, farven er en kold rosa med mat finish og den er vældig fin. Påføringen var forfærdelig for den var såååå tør at tage på. Selvom de matte læbeprodukter altid er lidt mere tørre, så synes jeg denne her var lige i overkanten. Prøver den igen med lidt læbebalm under og hvis ikke det virker, så ryger den ud. Jeg er ret ærgelig over den ringe kvalitet, for jeg er pjattet med farven og jeg vil virkelig gerne have den til at fungere.