They see me rollin’…

For et par måneder siden fik noget nyt i Complete Me – Micro Skin Needling & Roller System. Det er en lille “tromle” med intet mindre end 540 små nåle på (som kan fåes i forskellige størrelser alt efter behov) man ruller ansigtet med i bestemte mønstre. Håndtaget er ergonomisk og gør at rullen ligger godt i hånden, så det er nemt og bekvemt at fortage behandlingen derhjemme. Hele ideen med det er, at det serum du bruger efterfølgende trænger langt bedre ind – faktisk gør det produktet helt op til 10.000 gange mere effektivt.

Der er egentlig ikke noget nyt ved denne form for behandling, for den er blevet brugt i flere tusinde år inden for kinesisk medicin. Nu er det bare lettere at gå til med de opdaterede needling systemer.

Jeg har endnu ikke prøvet den, men både Therese og Daniela har brugt den i noget tid. Faktisk spurgte jeg Daniela hvad hun havde gjort ved sin hud, fordi jeg havde lagt mærke til hvor fin den var. Så jeg glæder mig rigtig meget til at komme igang med den – kombineret med min nye EGF 30 Day Treatment :)

  1. Sofie

    Smart! Men… Gør det ikke helt vildt ondt?? :-O

    Svar
  2. Inge H.

    Smart! Evt. et link til hvor man kan købe den? Og råd til hvad man skal bruge efter? :-P

    Svar