MAC Holiday Collections 2012

Der er ikke mindre end tre(!) julekollektioner på vej fra MAC og for første gang i meget lang tid, er der op til flere af tingene det får mine shoppingfingre til at krible. Desværre er der nok ikke luft nok i budgettet til at købe alle tingene, men jeg har samlet mine favoritter til jer i dette indlæg.

Photobucket
Kollektionen Guilty Passions består af i alt 6 fine gaveæsker – 3 med lip gloss og 3 med løse metalliske pigmenter. Pigmenterne er de samme som dem der var med i Vera kollektionen fra foråret. De kræver lidt tilvænning at bruge, men de er super flotte og jeg elsker den heftige metalliske effekt. I lip gloss æskerne er der både Dazzleglass og Cremesheen på kryds og tværs, så der er noget til både kontor og julefrokost.

Photobucket
Glamour Daze er den største kollektion af de tre og der er derfor også lidt flere fristelser. De tre Extra Dimension øjenskygger gad jeg godt lege lidt med, særligt Round Midnight. Fluidline Catch My Eye er jeg ikke helt sikker på. Jeg synes den er virkelig fin, men er i tvivl om hvor meget den vil blive brugt. De to Extra Dimension Skin Finish tror jeg ikke jeg kan undvære, men ender nok med at nøjes med en enkelt :D Blushen Small Vanity ser ud til at være perfekt til både kontur, øjne og på æblet af kinden.

Photobucket
Normalt er jeg ikke så meget for MACs neglelakker, men disse to synes jeg er virkelig fine – én til hverdag og én til fest. Læbestifterne tror jeg ikke jeg kan skære ned på, for de tre på billedet er jo SMUKKE. Særligt Glamourdaze ser fantastisk ud og måske endda endnu bedre med et lag Flight Of Fancy ovenpå.

Photobucket

Sidst, men ikke mindst, har vi Making Pretty kollektionen. Den udkommer dog først til februar, men hører alligevel under julekollektionerne. Hvor fine er disse rosegold lækkerier lige? Hvordan skal jeg kunne leve uden min yndlingsrøde læbestift i nyt über-fancy design? Og hvordan skal jeg kunne fortsætte mine skønhedsdage uden den smukke puf som pynter min krop med pink/sølv shimmer? Jeg ved det ikke, men jeg glæder mig helt vildt til at se dem live. Er også ret spændt på priserne, for normalt er MAC 50% billigere i USA end herhjemme. For eksempel koster den fine puf $65, hvilket er cirka 370 kroner og hvis priserne stige herhjemme som de plejer vil den koste cirka 740 kroner herhjemme – en urimelig pris for en body shimmer, selv i dén indpakning.

Guilty Passions udkommer til november og du kan se hele kollektionen HER.

Glamour Daze udkommer til november og hele kollektionen er lige HER.

Making Pretty udkommer til februar og kan ses lige HER.

 1. Karen Blum

  Jeg er jo ellers ingen MAC-fan, men jeg er vild med det HELE!! ;)

  Svar
  • EvaK

   Ja det frister fælt ;) Desværre kommer Making Pretty kollektionen ikke til DK, så hvis der er noget man vil have må det foregå på nettet :(

   Svar