Complete Me event + update

Siden jeg startede bloggen tror jeg ikke jeg har holdt “fri” fra den så længe som jeg har den sidste tid. Har haft en temlig stresset periode og synes ikke jeg ville skrive noget halvhjertet. Derfor har jeg bestemt mig for i stedet at arbejde på at lave en rigtig spændende december her på bloggen, med masser af gode tips, guides og gaver – håber det kan veje op for min manglende tilstedeværelse :)

En af grundende til jeg har haft travlt er, at jeg har bagt intet mindre end 150 minicupcakes til et event vi holdte i går i Complete Me. Det var virkelig hyggeligt og alle timerne i køkkenet værd.

Photobucket

Daniela havde lavet en super lækker hvid gløgg (meget bedre end den traditionelle) som kunne nydes sammen med mine cupcakes.

Photobucket

Kuk-kuk :D

Photobucket

Jeg havde næsten krampe i min hånd efter pyntningen af alle kagerne, men jeg var rigtig glad for resultatet :) De grønne cupcakes var Red Velvet med creamcheese frosting (meget julede) og de pink + tyrkise var Oreo cupcakes med en lille mini Oreo bagt ind i selve kagen.

  1. Erik

    Det ser rigtigt dejligt ud. Hvis jeg ikke havde boet så langt væk, var jeg kommet til en dejlig aften med cupcakes.
    Jeg mangler stadig råd og vejledning til make up.

    Svar