Anmeldelse // Giorgio Armani Maestro Foundation

Maestro er en meget tyndtflydende foundation i glasflakon med pipette låg. Den er lettest at bruge med fingrene og den er nem at udjævne. En af de ting jeg bed mærke i var at jeg først begyndte at skinne i t-zonen (på grund af varmen på jobbet) efter jeg havde haft den på 9-10 timer, hvilket jeg synes er meget godt klaret – plejer at være omkring de 6 timer. På grund af pigmentforandringer foretrækker jeg foundations med medium-høj dækning og der ligger Maestro lige i underkanten, så jeg havde ikke fornemmelsen af fejlfri hud – dog var den meget naturlig, let og behagelig at have på.

Fordele:

 • kan let påføres med fingrene, så man kan spare på værktøjerne
 • på grund af den tynde konsistens føles den meget let på huden
 • ser meget naturlig ud
 • har et mat og let pudret finish
 • lang holdbarhed
 • smitter ikke af
 • er rigtig god til dem som ikke er vant til foundation og ikke kan lide at have en “maske” på

Ulemper:

 • den findes kun i 9 farver, hvilket gør at ikke alle vil kunne finde et perfekt match (med mindre man vil investere i to som man kan blande sammen)
 • prisen ligger på 455 kroner
 • dækningen er let/medium, så den udligner ikke pigmentering eller dækker urenheder og mørke rander

Konklussion: Det er uden tvivl en god foundation til dem som ikke har brug for høj dækkeevvne og godt kan lide et mat finish, samt noget som er nemt og bekvemt at bruge. Desværre synes jeg at det snævre udvalg og prisen trækker ned. 455 kroner for en foundation er mange penge, også selvom den er drøj i brug. Hvis man overvejer at købe den synes jeg helt sikkert man skal få lagt den på i forretningen og tilbringe en dag med den først, så man ikke ender med et fejlkøb.

————————————————————————————————————————————————————————————–

Så er det gave tid igen :) I denne omgang kan du vinde Targeted Deep Wrinkle Minimizer fra Algenist, Volume Mousse fra Pantene og duften Laugh With Me Lee Lee fra Benefit

Skriv en kommentar nedenfor for at være med i lodtrækningen :)

VINDEREN ER FUNDET OG KONTAKTET DIREKTE :-)

 1. Lis Vernersen

  Lækker give away igen..
  Det er godt nok en MEGET dyr ting- det bliver ikke den jeg skal prøve selv om at jeg ELSKER produkter det matterer min hud.

  Svar
 2. sia

  Jeg er med.

  Svar
 3. Karoline Leth

  Lækker konkurrence :D

  Svar
 4. Anna

  Godt med anmeldelser af produkter så man ved hvad man skal investere i!

  Svar
 5. kirstine jt

  lækre produkter

  Svar
 6. Oline Hansen

  Ej nogle lækre ting!

  Svar
 7. Ella

  Er faktisk på udkig efter en ny foundation til fest. Kunne da godt være jeg skulle tage et ekstra kig på den næste gang jeg er forbi Magasin :)

  Svar
 8. Mai

  Du udlover chokerende gode præmier.. Jeg vil gerne være med igen :)

  Svar
 9. Dina

  krydser fingre :)

  Svar
 10. Annette

  I’m in!:))

  Svar
 11. La Maria

  Jeg krydser fingrene alt det, jeg kan :)

  Svar
 12. Sissel

  Eih, en lækker give away – du har altså styr på udvalget i Sephora; Benefit, Algenist osv. ;-)

  Svar
 13. Mille

  Det er godt nok mange penge for en foundation! Jeg tror lige, jeg springer over :)

  Til gengæld vil jeg gerne have fingrene i den lækre præmie.

  Svar
 14. Marianne

  Dejlig julegave :)

  Svar
 15. Nanna F

  Skøn give away og blog! Jeg er med :)

  Svar
 16. Gitte Fabrin Olsen

  uh, det lyder lækkert. Så er der blot tilbage at håbe på held

  Svar
 17. Sissel

  Hej igen. Har du prøvet den nye “nail gloss” fra Dior? Har lige læst om den i det nye Costume, og den lader til at kunne trække det naturligt rosa frem i neglene. Det er en klar, pink gloss, men aner ikke, om den er kommet i butikkerne endnu…:-)

  Svar
 18. Metteline Lykke Rasmussen

  Den lyder lige som noget for mig. Men den er godt nok dyr!! Elsker deres Face Fabric, som er en mat farvet dagcreme eller let Foundation. Den er mousse- agtig i konsistensen, ligesom den matchede blush, de også laver. Rigtig lækker og let i det.

  Svar
 19. Kristina

  Vil rigtig gerne deltage!

  Svar
 20. Linda HS

  Vil gerne være med hvis det ikke er for sent:-)

  Svar