Eva elsker // Sing Tehus

Traditionen tro havde Daniela arrangeret noget hemmeligt inden vi skulle holde årets Complete Me julefrokost og denne gang skulle vi på kursus i te hos Sing Tehus. Det var så hyggeligt at jeg bliver nød til at dele dette lille tip med jer.

Photobucket

I Skindergade 25 ligger en fin lille oase fyldt med hygge, kage og fantastisk te. Jeg er gået forbi næsten hver eneste dag, men aldrig gået derind og det fortryder jeg virkelig. Der er den dejligste stemning og lydende af snakkende gæster, kogende vand og klirrende porcelæn gør det kun bedre. Teen bliver serveret i de sødeste små kopper uden hank, så man rigtig kan varme sig på den. Jeg bruger normalt mælk i min og endda lidt sukker indimellem, men det er ikke nædvendigt her – al teen er så velsmagende i sig selv at det ville være synd og skam at putte noget i. Der er også mulighed for at få en lille glaskande, hvor man kan se en jasmin blomst smukt folde sig ud imens den skaber teen.

Photobucket

Vi var igennem en 8-10 forskellige kopper imens vi fik kyndig vejledning i hvordan man brygger en vellykket kop te. Jeg fandt ud af at jeg i alle mine te-drikkende år har brugt for varmt vand, for meget te og givet for lang trækketid.

Photobucket

Vi fik også muligheden for at piske vores egen matcha, hvilket skulle vise sig at være en del hårdere og mere kompliceret end som så. Det lykkedes dog både Daniela og Simone at få lavet en lækker kop som vi andre kunne smage.

Photobucket

Det var virkelig en skøn eftermiddag vi havde derinde og jeg kommer helt sikkert igen mange gange fremover – både for at få en kop te og lidt kage, men også få at gå amok i deres fine lille shop som indeholder både te, kander, kopper og meget andet.

Hvis i har muligheden for at kigge forbi det lille tehus i Skindergade, så synes jeg i skal hive en halv time ud af dagen og tage en rolig stund og en kop te :)

————————————————————————————————————————————————————————————————————–

GAVETID! I dag er der mulighed for at vinde en lækker lip gloss fra Gosh, øjencreme fra Dr. Brandt og Comfort Zone Renight Vitamin Integrator (nat-olie) + luksus prøve på Comfort Zone Renight Recover Cream

Skriv en kommentar nedenfor og vær med i lodtrækningen :)

 1. Metteline Lykke Rasmussen

  Ej, hvor ser det bare lækkert og hyggeligt ud :) Altid sjovt at lære noget nyt – især om noget så dejligt og velgørende som te! – Kagen ser nu også rigtig lækker ud, i øvrigt ;)

  Svar
 2. Marianne

  Sikke spændende at være på Te-hus. Det har jeg aldrig prøvet, men det må jeg altså igang med. Som te drikker, må det da være en skøøøn oplevelse her i vintertiden….

  Og gaven? Jamen er der andet at sige end JA TAK!

  Svar
 3. Karoline Leth

  Årh, det er lige noget for sådan en the-drikker som mig!
  Og så vil jeg gerne være med i lodtrækningen om den lækre præmie ;)

  Svar
 4. Gitte Fabrin Olsen

  hvor lækkert – håber på held

  Svar
 5. La Maria

  Kan du lave et indlæg med et par af de gode te-råd. Som for eksempel trækketid og te-mængde?
  Det ser i øvrigt ud som et sted, jeg helt sikkert må forbi :)

  Svar
  • EvaK

   Jeg tror desværre ikke jeg kan få det til at fylde et helt indlæg, men du kan få guldkornene her ;) Hun fortalte at man kun bør bruge 2 gram te per kop, trækketiden er som regel 2-3 minutter (det er vigtigt at teen kan bevæge sig frit) og vandet må ikke være over 80 grader. Håber du kan bruge det :)

   Svar
 6. MissWilson

  Åhhr, te med tøser <3 Der er ikke noget bedre, når regnen rusker derude og det hele er gråt! Sing Tehus er def. på min "to do liste" ;)

  Svar
 7. Sissel

  Hvor fint – Sing Thehus er vist en af de små hemmeligheder, som skal prøves. Hørte også tilfældigt forleden, at Perchs har fået en fin thestue ovenpå, hvor man med tiltaleformen “De” får serveret eftermiddagsthe på ægte britisk manér :-) Dejlig præmie, iøvrigt – og du har som sædvanlig styr på, hvad der kun fås hos Sephora (Dr. Brandt) ;-)

  Svar
 8. Kirstine t

  Hvor lyder det bare hyggeligt. Her hvor jeg bor har vi ingen så hyggelige steder så jeg må vidst snart en tur til byen og prøve det.
  Lækker præmie

  Svar
 9. Dorte Daugaard

  Ja, te er jo en hel videnskab i sig selv :-)
  Lækre præmier!

  Svar
 10. Mai

  Uh, det lyder som lidt af en omgang forkælelse.. Jeg er selv stor tedrikker, og har lavet præcis de samme brølere som du..
  Flot præmie desuden :)!

  Svar
 11. Katrine v

  Der er ikke noget, som en kop velbrygget The!!

  Svar
 12. Maja-Louise

  Tak for trippet, det skal helt klart besøges næste gang jeg er i København:)

  Svar
 13. Lis Vernersen

  Eiiij en fed oplevelse – elsker the – ren og skøn the i alle afskygninger….

  Syntes det er nogle skønne ting man endnu engang kan vinde:)

  Svar
 14. Kristina Nielsen

  Dejligt med endnu en julekonkurrence! :-)

  Svar
 15. Pernille Aaby

  Det lyder hyggeligt :)

  Svar
 16. Frøken Jensen

  Ser virkelig hyggeligt ud – kunne være man skulle tage forbi en dag :)
  (Og lækker præmie ;) )

  Svar