Fredags 5’eren // Yndlings manicures

Som oftest har jeg bare en enkelt og helt almindelig neglelak på, men ind i mellem får jeg lyst til at lave en mere spændende manicure. I dette indlæg kan i se hvilke fem produkter/teknikker jeg bruger når der skal være lidt ekstra sjov på neglene.

Photobucket
Krokodille: Diors krokodille sæt fik jeg desværre aldrig købt og jeg fortryder det inderligt, for jeg synes det var så fint. Både farverne og effekten var lige efter min smag og selv om det ikke er helt billigt synes jeg det er pengene værd. Det er en super nem måde at give negle lidt ekstra lækkerhed uden at det bliver for tidskrævende eller omstændigt.

Photobucket
French: Det er ikke særlig ofte jeg lægger den klassiske franske manicure, men mat/shiney udgaven er jeg virkelig glad ved. Jeg elsker at den er meget diskret, men alligevel speciel. Man kan bruge lige præcis de farver og top coats man vil, men jeg synes det bedste resultat er med sort lak, samt Chanels Velvet Top Coat og CNDs Super Shiney.

Photobucket
Ombre: Dette er klart den manicure som kræver mest tid og flest produkter, men jeg synes også det er den flotteste. Den er sjov at lege med og den fungerer med alle farver – effekten ses bedst hvis du bruger en meget lys og en meget mørk, så kontrasten er stor.

Photobucket
Velvet: Jeg har kun prøvet min velvet manicure et par gange, men jeg er allerede pjattet med den. Synes det er lidt hyggeligt at have “pels” på neglene og har flere gange fanget mig selv i at sidde og ae dem. Holdbarheden er lidt bedre en Caviars, men man skal ikke regne med at den er tiptop mere end et par dage og hold fingrene ude af pudder for det sætter sig fast i fibrene.

Photobucket
Studded: Til dem som er til det lidt mere rå look, så er denne manicure rigtig god. Man kan sådan set peppe alle farver op med nitter og sætte dem på 100 forskellige måder, men jeg synes selv det klæder de mørke farver bedst. Den er lidt tidskrævende (alt afhængig af hvor mange nitter du vil have på) og behøver også en god portion tålmodighed – det er med at holde tungen lige i munden når de skal sættes på.

Tip: Der kommer en tutorial på studded manicure inden længe ;)

  1. Sissel

    Tak for kigget – rigtig sjovt at se, hvor kreative, nogle kan være med neglelak :-)

    Svar
  2. Metteline

    Fantatiske negle :) Er især vild med French- og Velvet-udgaverne!

    Svar