Eva elsker // Jurlique Daily Exfoliating Cream

Dette er efter min mening et af de bedste produkter Jurlique har i deres efterhånden ret store sortiment. Et produkt som effektivt renser både i overfladen og i dybden, men stadig er så skånsomt at det kan (og skal) bruges hver dag.

Daily Exfoliating Cream er ikke en traditionel scrub eller peeling, eftersom den bare skal “trykkes” ind i huden (og arbejde selv) og ikke skal skrubbes rundt. Bløde stykker af blandt andet mandel og havre kombineret med det vand du blander i den ved brug, danner en mælkesyre som blidt fjerner dødt og tørt hud. I modsætning til mange andre exfolierende produkter tilfører det samtidig huden en masse fugt, så huden efterlades blød og hydreret. Desuden indeholder den pgså grøn te som er rig på antioxidanter. Daily Exfoliating Cream er ideel til alle hudtyper og genial her i vinteren (og lidt ind i foråret) hvor huden ofte er ekstra tør og kedelig at se på.

Du kan finde den HER (40 ml koster 180 kroner og 125 ml koster 360 kroner)

 1. Regitze Løkke

  Virkelig nogle lækre produkter! Jeg har før selv brugt dem :)
  http://www.regitzeløkke.dk

  Svar
 2. Karen Blum

  Det er også mit yndlingsprodukt! Jeg bruger det hver morgen :)

  Svar
 3. Nanna Rose

  Hej!
  Jeg har fået en prøve med hjem på den maske, men jeg er lidt i tvivl om, hvordan man helt præcist bruger den? Jeg synes, den er meget grynet, og den falder af i klumper, når jeg bruger den. Den vil ikke rigtig sidde fast på huden. Skal den bruges på våd eller tør hud?

  Svar
  • EvaK

   Du skal forme en skål med din hånd og komme lidt “havregrød” i og blande med vand. Når vandet ser lidt mælkeagtigt ud skal du med håndfladerne trykke produktet ind i huden (faktisk skal du helst skabe lidt undertryk så det siger en svuppe-lyd), så den skal ikke skrubbes rundt. Brug 1-2 minutter på at få produktet arbejdet godt ind i huden og skyl derefter med vand.

   Håber det hjalp :)

   Svar
 4. EvaK x Rikkesmakeupblog Julekalender: 5. december - EvaK.dk

  […] du tænke dig at læse mere om Jurliques produkter, kan du se min omtale af deres berømte Daily Exfoliating Cream, Skin Balancing Face Oil og den nye Activating Water Essence, som jeg er gået hen og blevet rigtig […]

  Svar