Fredags 5’eren // Øverst på min shoppingliste lige nu

Min liste over dullegrej som jeg godt kunne tænke mig er meeeeeeeget laaaaaang og den bliver kun længere :D Dog er der nogle enkelte ting som jeg bare MÅ have fingrene i og disse fem er top-prioriteten lige nu.

1. Cleanser 27

Denne rensebalm fra Cosmetics 27 er meget tæt på at blive udnævnt (af mig) til at være verdens bedste af slagsen. Der er ikke mange renseprodukter hvor jeg ligefrem kan SE forskellen efter en enkelt gangs brug, men det kan jeg med denne. Cleanser 27 føles skøn og er duftmæssigt til at have med at gøre for de mere sarte næser.

2. Mineral Källe

Denne skintonic mist fra Själ er helt klart et luksuskøb, men et vidunderligt et af slagsen. Det at finde en mist med en diffuser som forstøver fint nok til at man ikke er drivvåd, hvis man sprayer mere end én gang, er absolut ikke nogen nem sag og derfor er jeg så lykkelig for at have fundet Mineral Källe. Duften er både frisk og mild og så skader det jo heller ikke at den pynter fint på badeværelset.

3. The Mermaids Collection

Jeg var/er KÆMPE fan af Deborah Lippmanns Mermaid’s Dream fra sidste sommer, så da jeg så at der er intet mindre end fire nye farver – med samme glitter, struktur og finish – på vej her til foråret, fik jeg en lille lak-orgasme. Ved ikke om jeg skal havde dem alle, men en enkelt eller to skal det nok blive til når tiden er inde.

4. The Happening Palette

Jeg elsker paletter og jeg elsker NARS, så det tog ikke mange sekunder at indse The Happening skal klikkes hjem. Den består af én blush (den ikoniske Orgasm), én bronzer og fire øjenskygger i smukke og klædelige farver. Selvom hun er en lidt dyr sag, så tror jeg for én gangs skyld at det er en palette hvor alt bliver lige meget og ofte.

5. Archie’s Girls

Jo flere swatches jeg ser af den kommende MAC kollektion Archie’s Girls, jo mere er jeg overbevist om at jeg snart kommer til at leve af pasta og ketchup i et godt stykke tid – skyder på jeg allerede har knaldet de første 2000 kroner af på min imaginære shoppingtur.

Hvad har i på jeres lister?

 

 1. kirstine t

  skønne sager. Jeg har desværre kommet til at love min mand at jeg ikke køber mere dullegrej indtil vi skal til new york – og det er først til juli. Vrææl. Jeg har fortrudt 1000 gange og tvivler på jeg kan holde det – eller rettere ved jeg ikke kan holde det. Det nye fra Mac kunne jeg godt finde på at købe noget af, og har lige set på en anden blog at der kom nogle nye neglelakke fra chanel til april – dem skal jeg også have fat på. og de neglelakke du viser suk de er også smukke. Så allerede nu ved jeg at jeg ikke kommer til at holde det jeg lovede;-)

  Svar
  • EvaK

   Uhhhada, jeg forstår godt du har svært ved at holde den. Dog er der jo 1000 gange flere ting at gå amok i når du kommer til NY, så mon det ikke er det værd? :)

   Svar
 2. Karen Blum

  Åh NARS <3

  Svar
 3. Vanessa

  Jeg går også og kigger lidt på den kollektion fra MAC. I starten var jeg sådan lidt eh, men jo mere jeg kigger på den jo mere vil jeg have noget derfra!

  Svar
  • EvaK

   Jeg har det ofte ligesom dig – man bliver mere og mere fristet. Det er farligt :D

   Svar