MAC Archie’s Girls Collection

Denne kollektion fra MAC er baseret på gammel tegneserie som hedder Archie (mener den er fra engang i 1940’erne). Jeg synes indpakningen er virkelig fin og passer perfekt til veninderne (og konkurrenterne) Veronica og Betty. Der er ret mange ting i Archie’s Girls jeg godt kunne tænke mig at se lidt nærmere på – særligt læbestifterne (surprise :D ).

 photo archies_girls_veronica_zps5fffdcdc.jpg
Brunetten Veronicas del af kollektionen er præget af de mørkere farver til et mere vampet look, hvilket egentlig er lidt pudsigt nu vi er på vej mod lysere tider. Glæder mig til at se hvad der sælger ud for personligt er jeg mest til Veronicas kollektion, men kunne sagtens forestille mig at de fleste er mere til Bettys look.

 photo archies_girls_betty_zps9e20259c.jpg
Den blonde Bettys produkter er lyse og friske, dog med en enkelt mørk læbestift og øjenskygge. Særligt neglelakkerne og lipglasses synes jeg ser fine ud. Kunne godt forestille mig at man skal være lidt hurtig på tasterne med nogle af Bettys lækkerier (man kan eventuelt tilmelde sig på maccosmetics.dk for at modtage en mail om kollektionens ankomst).

 photo mac_veronica_picks_zpsf52c398c.jpg
1. Double Trouble (neglelak) // 2. Past Curfew (neglelak) // 3. Ronnie Red (matte læbestift) // 4. Daddy’s Little Girl (satin læbestift) // 5. Boyfriend Stealer (cremesheen læbestift) // 6. Strawberry Malt (lipglass) // 7. Mall Madness (lipglass) // 8. Magic Spells (pigment) // 9. Black Poodle (pigment)

 photo mac_betty_picks_zpsb7af07b1.jpg

1. Kiss & Don’t Tell (lipglass) // 2. Oh, Oh, Oh (lustre læbestift) // 3. Betty Bright (satin læbestift) // 4. Caramel Sundae Eyeshadow Palette // 5. Comic Cute (neglelak) // 6. Pep Pep Pep (neglelak) // 7. Lucky In Love (pigment)

I kan se hele kollektionen på temptalia.com.

Er der noget i skal have fra Archie’s Girls?