Tutorial // Lakering af negle

En del af jer har gennem tiden spurgt ind til hvordan jeg får de lige kanter når jeg lakerer mine negle og nu har jeg endelig fået lavet en lille video-tutorial :) Så ved hjælp af iMovie har jeg fået klippet denne lille sag sammen – håber i kan bruge den.

Jeg glemte at sige (og gøre) det i videoen, men jeg lægger altid et lag top coat på til sidst for at rette op på eventuelle ujævnheder i lakeringen :) Derudover vil jeg gerne undskylde de tarvelige neglebånd og negle, men vinteren/flytningen har været meget hård ved mine hænder ;)

 1. Rikke

  Mange tak Eva… Denne video er guld værd for mig som negle idiot! :) Pludselig får jeg lyst til at lægge neglelak nu…

  Svar
 2. Sandra

  Rigtig god tutorial! Så kan det være jeg for en gangs skyld ikke ender med neglelak udenfor neglen :-D

  ablondemess.dk

  Svar
  • EvaK

   Godt du kan bruge den :) Det kræver selvfølgelig stadig lidt øvelse, men med den rigtige teknik bliver det meeeeget lettere ;)

   Svar
 3. Annette

  Sjovt at høre din stemme:) jeg lægger hånden fladt på bordet, må prøve din metode.

  Svar
  • EvaK

   Hehe, synes slet ikke jeg lyder som mig selv – sådan har de fleste det nok :D Synes det er meget lettere på denne måde både fordi du kan komme tættere på og se detaljerne og viklen gør det også lettere at styre :)

   Svar