Fredags 5’eren // Bedste youtube makeup tutorials

Jeg har egentlig ikke dyrket de forskellige youtube-gurus før, men det er efterhånden blevet noget af det jeg bedst kan lide at stene ud til. Nogle har sjove personligheder og andre har hyggelige stemmer, men alle er super gode til at lægge makeup. Her er fem af mine yndlings youtube damer :)

Michelle Phan er nok den mest kendte af disse fem damer og det er der god grund til – hun er så dygtig. Hun får alt til at se let ud og hun er super inspirerende. Desuden kan jeg godt lide at hun gør så meget ud af sine video, de er virkelig gennemarbejdede.

Tyme The Infamous kan kun beskrives som GHETTO FAB :D Jeg ser selvfølgelig hendes videoer fordi hun er dygtig, men hendes måde at tale på har en meget stor underholdningsværdi.

Pixiwoo er to søstre (Samantha og Nicola) som er fantastiske til at gengive kendissernes looks fra diverse award shows og deslige. Det er også disse to som står bag de hypede Real Techniques makeuppensler.

Lisa Eldridge må være den mest kendte makeupartist blandt de fem damer. På hendes youtube kanal lægger hun både makeup på sig selv og på andre og viser blandt andet nye trends og gode looks til forskellige typer.

Promise Phan (Michelle Phans svigerinde) kan nogle vilde ting ved hjælp af konturer. Hun kan ligne hvem som helst – Angelina Jolie, Jessica Rabbit eller (som i videoen ovenfor) Johnny Depp. Hendes kanal bør man chekke ud udelukkende for den gode underholdning.

Skriv en kommentar

Om EvaK

Jeg er 30 år, mor til Vincent & Lily og hustru til Cab. I 2006 blev jeg uddannet fra CIDESCO kosmetologskole og siden da har jeg arbejdet i Complete Me Badstuestræde — de seneste fire år som selvstændig. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.