Anmeldelse // CND Vinylux Weekly Polish neglelak

 photo vinylux_1_zpsecc34498.jpg

Hvad er det?

Neglelak som holder sig afskalningsfri i 7 dage (uden hjælp fra UV-lys). Der findes indtil videre 62 forskellige farver – både transperante, semi-transperante og fuldt dækkende – samt en top coat.

Hvad kan de?

Vinylux neglelakker holder sig pæne i 7 dage, har “indbygget” base coat og hærder (fuldstændigt) på 7-8 minutter (godt nyt til de af jer som  normalt ikke har tålmodighed til at vente på lakken tørrer).

Hvordan bruger man dem?

På rene negle påføres to lag af den valgte farve og ét lag top coat – vær opmærksom på at det SKAL være Vinylux’ top coat. Top coaten skal godt ud over enden af neglen for det er der lakken forsvinder først. Lakkerne kan fjernes med almindelig lakfjerner, men hvis den er uden acetone er det bedst først at holde vatrondellen på i 10-15 sekunder så det bløder lidt op.

Virker de?

Her er en lille billed-dagbog, så i kan se hvordan lakken klarede ugen – Grape Gum kom på søndag formiddag og jeg tog den af lørdag aften.
 photo vinylux_mandag_zps2cdc8dd2.jpg
Mandag: En travl dag på arbejdet med hænderne i vand og fjernen lak på andre havde ingen mærkbar effekt på lakken.
 photo vinylux_tirsdag_zps94e479f4.jpg
Tirsdag: Fordi jeg ikke var god nok til at få top coaten til at forsegle tipperne, var der nu lidt svind af lak.
 photo vinylux_onsdag_zps8692dc17.jpg
Onsdag: Ingen forskel fra tirsdag.
 photo vinylux_torsdag_zpsf49bd57b.jpg
Torsdag: Ingen forskel fra tirsdag og onsdag.
 photo vinylux_fredag_zps8e99b481.jpg
Fredag: Knækkede en flig af pegefingeren og mistede derfor lidt lak + langefingeren fik også lidt tydeligere mangel på tipperne.
 photo vinylux_loerdag_zps1e0e184c.jpg
Lørdag: Det samme som fredag.

Hvis jeg havde fået lagt top coaten ordentligt på så tror jeg sagtens manicuren kunne have holdt i 10-12 dagen uden større problemer.

Jeg har også haft Pink Bikini på tæerne i 9 dage nu og der er intet slid at se overhovedet – tror sagtens lakeringen kan holde sig pæn et stykke tid endnu.

Hvad koster de?

Både Vinylux farver og top coat ligger til 125 kroner.

Ville jeg købe dem?

JA! Det er nemt at lægge på, holdbarheden er fantastisk og det er stadig nemt at fjerne – jeg er solgt. Desuden har mine negle haft en hård periode hvor de har flosset meget, hvilket betød jeg ikke kunne holde en lak pæn i mere end én eller to dag og Vinylux har både holdt længere og sørget færre skader på neglene.

 

 

  1. Guapizimo

    Det lyder interessant og overbevisende, jeg har god erfaring med CND generelt, så jeg vil da rigtig gerne prøve en af disse lakker!

    Svar
    • EvaK

      Det kan jeg godt forstå :) Smukke farver og fantastisk holdbarhed – what’s not to love ;)

      Svar
  2. Rikke

    Lyder for lækkert det der Eva! :) Hvor køber jeg dem??

    Svar
  3. Christina

    Lyder jo næsten for godt til at være sandt:) men hvor kan jeg få fingerne i disse lakker?

    Svar
  4. Eva

    Kunne vildt godt tænke mig at prøve lakkerne, men hvordan fjerner man den igen? Er almindelig lakfjerner godt nok eller skal der skrappere midler til?

    Svar
    • EvaK

      Jeg har brugt almindelig lakfjerner på hænderne (lod det sidde på i to minutter) og det gik fint, men på fødderne vil jeg anbefale en lakfjerner med acetone for det hænger lidt bedre ved :)

      Svar
  5. Heidi

    Det lyder helt fantastisk!! Jeg skal klart have dem!! Jeg lægger selv mønstre på mine negle – blomster, glimmer, stjerner, etc. Kan det lade sig gøre på denne lak og så den top coat over?

    Svar
    • EvaK

      Jeg har ikke selv prøvet det, men kunne ikke forestille mig det ville være noget problem :)

      Svar
  6. Vinylux Open Road kollektion (forår 2014) - Eva K

    […] forelsket i denne forårskollektion fra Vinylux (du kan læse min anmeldelse af Vinylux-lakkerne her). Synes farverne er så smukke sammen så ville allerhelst eje alle seks farver og bruge dem alle […]

    Svar
  7. Anmeldelse // Formula X neglelak (Over The Top) - Eva K

    […] Uden at tænke over det var der pludselig gået over en uge siden jeg havde taget Formula X lakken på og det kunne (på nær udgroningen) slet ikke ses. Der var en lille smule slid på tipperne, men absolut intet som er værd at nævne. Billedet ovenfor er taget 11 dage efter påføring – synes det er virkelig godt gået når jeg intet gjorde ved neglene før farven kom på. Holdbarheden kan jo nå helt op på siden af Vinylux lakkerne. […]

    Svar