Anmeldelse // MAC Sounds Like Noise læbestift

 photo mac_sounds_like_noise_1_zps0528040f.jpg

Læbestiften Sounds Like Noise er fra MACs nye kollektion der er lavet i samarbejde med Hayley Williams som er forsanger i bandet Paramore. Jeg har aldrig hørt om dem, men jeg synes læbestiften så yderst spændende ud.

Sounds Like Noise er en skarp varm orange med mat cremefinish, dog synes jeg konsistensen er anderledes fra nogle af mine andre matte MAC læbestifter. Jeg synes farven snyder temmelig meget – den er slet ikke så livlig i farven når den kommer på og så er den lidt svær at få til at lægge pænt. Det er som om den ikke rigtig trænger ind og bare ligger som en hinde på læberne, men holdbarheden er stadig ligeså god som den plejer at være med de matte farver. Det er vigtigt at læberne er godt fugtede inden påføring for ellers lægger den sig i linierne og man kan også med fordel duppe efter med en finger.

 photo mac_sounds_like_noise_zps2ceeee71.jpg

Selvom Sounds Like Noise er en flot orange, så kan jeg ikke lade være med at være lidt skuffet over hvor bleg den bliver når den kommer på. Tror desværre ikke den vil blive brugt ligeså meget som jeg havde forventet, men den vil være en god start til dem som skal kaste sig ud i en stærk farve for første gang.

  1. nuria

    Ih den er fin til din kulør! Min vinterblege hud ville slet ikke kunne bære sådan en farve! :-)

    Svar
    • EvaK

      Personligt tror jeg den er meget flottere til en lys hud – den clasher lidt på mig :-/

      Svar
  2. Røde læber eller udfordrende øjne - Kvinder & Kjoler

    […] en knaldrød løbestift på, eller om man lægger en vild øjenmake-up. At have vilde øjne samt en stærk læbestift bliver for meget. Hvis det mikses, ved fyrene jo slet ikke hvor de skal kigge hen. Ej, det er noget […]

    Svar