Chanel LIME LIGHT 37 Inimitable Waterproof Mascara

 photo lime_light_inimitable_waterproof_mascara_zpseead2132.jpg

Da jeg var inde for at købe Azuré og Bel-Argus i fredags havde jeg også planer om at anskaffe mig de to mascaras fra L’Été Papillon de Chanel kollektionen, Zest og Lime Light. Desværre var beskeden at Zest ikke var kommet til Danmark og muligvis heller ikke gør det (der er en lille chance for at den kommer sammen med Taboo lakken, men der er ingen garanti). Heldigvis er jeg blevet så glad for Lime Light at jeg (næsten) har glemt alt om gule vipper.

Lime Light skiller sig ud fra de andre farvede mascaras jeg har haft gennem årene, for udover at være en virkelig smuk aqua-blå-grøn farve så er det faktisk også en rigtig god mascara. Den skiller vipperne pænt ad, giver en pæn bue, godt med volumen og meget lange vipper. Tror godt jeg kunne blive nød til at anskaffe mig den sorte version også.

I lørdags skulle jeg til min venindes svendegilde og synes det var en god lejlighed til at få prøvet Lime Light af.

 photo chanel_lime_light_look_zps4508c7d5.jpg

Ansigt

 • Make Up For Ever HD Foundation
 • Benefit Fakeup Concealer
 • MAC Coppertone Blush
 • Benefit Sun Beam Highlighter

Øjne

 • Sephora Colorful Duo Eyeshadow i Tropical Blue
 • Coastal Scents 88 Original Palette
 • LÓréal False Lash Wings Mascara
 • Chanel Lime Light Inimitable Waterproof Mascara

Læber

 • MAC Kinda Sexy læbestift

Negle

 • Chanel Azuré
 1. rijaH

  Hold nu kæft det ser fedt ud :D Mon ikke du rocker den gule ligeså meget, hvis den altså dukker op ;)

  Svar
  • EvaK

   Tak :) Det håber jeg da – altså både at jeg får den og at jeg kan få den brugt :D

   Svar
 2. Louise

  Wow, det er virkelig flot til dig med de farvede vipper. Dog tror jeg ikke selv jeg tør hoppe ud i så meget farve i ansigtet. Neglene kan dog ikke få for meget farve :)

  Svar
  • EvaK

   Mange tak :) Farve på neglene er mindst ligeså fedt som på vipperne ;)

   Svar
 3. Josefine

  Da jeg var i Magasin i og købe deres nye lækre kollektion, viste ekspedienten mig den gule. De har fået 5 hjem, så skynd dig :D

  Svar
  • EvaK

   TUSIND TAK for din kommentar Josefine! Jeg læste den imens jeg sad inde i Magasin og ventede på en sandwich hos Joe & The Juice, så jeg løb med det samme over og fik fingrene i den (og det var i øvrigt den anden sidste jeg fik). Tak tak tak :*

   Svar
 4. Chanel Reflets d'Été de Chanel (sommer 2014) - Eva K

  […] helt sikkert også have fingrene i de farvede mascara som også hittede stort hos mig sidste år (Lime Light og Zest). Synes også de fem Glossimers (lip gloss) ser rigtig fine ud, men skal lige se nogle […]

  Svar