MAC Ablaze læbestift

 photo ablaze_1_zps5a6c5301.jpg

Ablaze er en stærk koral med pink undertoner, har mat finish og er en lille smule tør efter noget tid på læberne. Den er en del af MACs nye Fashion Sets kollektion, hvilket betyder der findes en øjenskygge, lip gloss, læbeblyant og neglelak som matcher læbestiften.

 photo ablaze_2_zpsf2afabd9.jpg

Jeg har sammenlignet Ablaze (i midten) med to andre af mine MAC lippies – Sounds Like Noise (til venstre) og Lady At Play (til højre). Sounds Like Noise har ikke de pink undertoner så den ligner ikke Ablaze på nogen måde, men Lady At Play er næsten identisk. Eneste mærkbare forskel på Ablaze og Lady At Play er deres finish (Ablaze er mat og lidt tør og LAP er glossy og cremet).

 1. Vanessa

  Ih, hvor er de bare pæne de tre farver :D

  Svar
  • EvaK

   Ja de er alle ret fine, men synes Ablaze er den bedste :)

   Svar
 2. Teresa Kildelund

  Wow, det er godt nok også en flot farve du har anskaffet dig! Den ser mega lækker ud på swatchen! Den ser iøvrigt meget rød ud på de øverste billeder?

  Svar
  • EvaK

   Der er meget rødt i den, men vil stadig betegne den som koral :) Og ja, den er virkelig flot ;)

   Svar