Chanel ZEST 27 Inimitable Waterproof Mascara

 photo chanel_zest_zps8f4c3002.jpg

Jeg var egentlig begyndt at lede efter denne mascara på ebay efter jeg fik den sørgelige besked om at den muligvis ikke ville komme til Danmark, men en ubeskrivelig sød læser tippede mig om at de havde fået 5 styks (ja, de flotter sig rigtig :D ) inde i Magasin og det læste jeg tilfældigvis imens jeg sad på Joe & The Juice – hvor heldig har man lige lov at være?

Selvom jeg oprindeligt var mere tændt på Zest, så havde jeg ikke samme begejstring ved første forsøg med denne som jeg havde med Lime Light. Zest er en besværlig dame – der skal virkelig arbejdes for at få den til at dække min mørke vipper (tror jeg brugte 5 lag) – og lidt vandet i forhold til Lime Light. Jeg elsker dog alligevel effekten og jeg skal nok få den brugt, men nu ved jeg bare den kræver lidt tålmodighed.

 photo chanel_zest_look_zpsdcb6594d.jpg

Jeg lavede et ‘bumblebee’ look med gul og sort eyeliner/mascara da jeg skulle til Distortion i onsdags og jeg må sige det har været én af de looks jeg har fået flest kommentarer på – både på godt og ondt :D

Ansigt

 • Make Up For Ever HD Foundation
 • Benefit Fakeup Concealer

Kinder

 • Sephora Color Adapt Bronzer
 • NARS Illuminator i Orgasm

Øjne

 • Sugarpill Buttercupcake øjenskygge
 • Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner i Black Ink
 • Mat brun øjenskygge fra Coastal Scents 88 Palette
 • Urban Decay Primer Potion (brugt til at gøre Buttercupcake til en eyeliner)
 • Chanel Inimitable Mascara i Zest
 • Maybelline Illigal Length Mascara i Black

Læber

 • MAC Kinda Sexy læbestift
 1. Julia

  Hej Eva – tak for SKØN behandling i dag – leder efter din mail – har du mulighed for at sende mig den? KH J

  Svar