Ciaté Very Colourfoil // Wonderland

Jeg fik tilsendt et af de fine Colourfoil sæt fra Ciaté og det skulle selvklart afprøves. Det startede dog ikke så godt ud, for jeg kunne ikke åbne den lak som var med i sættet (tror det var en kombination af et meget stramt låg og nyligt cremede hænder) og måtte derfor ty til min Surfing Crocodile fra Anny.
ciate_colorfoil_1Startede med at bruge en enkelt farve folie, men så synes jeg bare det lignede en crackle top coat. Lagde så nogle flere på, men så synes jeg det blev for rodet – måske det også havde lidt at gøre med jeg havde valgt en lidt prangende lak (den i kittet var lysegrå). Jeg tror at vejen frem er en neutral-ish lak med to forskellige folier på, så det prøver jeg næste gang.

Skriv en kommentar

Om EvaK

Jeg er 30 år, mor til Vincent & Lily og hustru til Cab. I 2006 blev jeg uddannet fra CIDESCO kosmetologskole og siden da har jeg arbejdet i Complete Me Badstuestræde — de seneste fire år som selvstændig. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.