Essie For The Twill Of It (efterårskollektion 2013)

 photo essie_fall_2013_zpse0d2014c.jpg

Selvom sommeren kun lige er startet synes jeg alligevel jeg ville dele dette billede af Essies efterårskollektion med jer. Det er egentlig ved at være et godt stykke tid siden jeg har købt en lak fra Essie, men kunne godt se mig selv eje et par stykker fra For The Twill Of It kollektionen. Tror specielt lakken som har lagt navn til hele kollektionen (den som ligner en duo-chrome), Cashmere Bathrobe (den grå) og The Lace Is On (den lilla-ish) kommer til at friste når sommeren (om laaaang tid) er ovre.

Hvad siger i? Skal i have noget derfra?

4 kommentarer

Om EvaK

Jeg er 30 år, mor til Vincent & Lily og hustru til Cab. I 2006 blev jeg uddannet fra CIDESCO kosmetologskole og siden da har jeg arbejdet i Complete Me Badstuestræde — de seneste fire år som selvstændig. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.
 1. Christina K

  Essies efterårslakker ser bestemt fristende ud; og jeg kunne godt forestille mig, at en eller to finder vej til mig ;-)
  Måske den grå, røde eller duo-chrome…

  Det er altid godt at vide i god tid, hvilke farver de forskellige mærker “spytter ud”!

  Svar
  • EvaK

   Ja nemlig – det er dejligt når man kan lave shoppinglisten i god tid :D

   Svar
 2. Guapizimo

  Spændende farver, der er da nogle jeg vil glæde mig til!

  Svar