Fredags 5’eren // 5 uundværlige beautyprodukter til årets festivaller

 photo 5_zps10893e60.jpg

Selvom skønhed måske ikke er din største bekymring når du drager på årets festivaller, så skader det jo ikke at have et par sager med i tasken som gør ugen lidt smukkere uden de store anstrengelser. Jeg har fundet de fem ting frem som kan gøre dig festival-frisk på to minutter, så du stadig har masser af tid til øl, sol og musik.

Benefit Fakup Concealer

Hvis der er én ting som kan fremtrylle mørke rander under øjnene, så der det en festival. Lidt for mange drinks og lidt for lidt søvn har aldrig gjort noget godt for udseendet, så derfor kan der godt være brug for lidt SOS-hjælp og den klarer Fakeup. Emballagen gør at den er nem at have med (og påføre) på farten og den skjuler trætheden og tømmermændene på nul-komma-fem. Du kan læse min anmeldelse af Benefits Fakeup her.

M2 Beauté Eye Make-up Remover

Hvad der kommer på af makeup skal også af igen (ja, også selvom man er på festival!) og det kan nogle gange godt være en lidt uoverskuelig proces, men heldigvis har M2 Beauté gjort det lidt lettere for dig. En lille fin æske med syv breve som hver inderholder pads som allerede er tilføjet øjenmakeupfjerner, så du nemt og bekvemt kan fjerne dagens udskejelser.

CND Vinylux Weekly Polish

En festival er jo på ingen måde et sted som lægger op til renlighed, men ved hjælp af lidt neglelak er der jo ingen som kan se skidtet under neglene – hvis man ikke kan se det, så er det der ikke. På den anden side ser det heller ikke så pænt ud med afskallet lak, men så er det godt at de nye Vinylux neglelakker holder sig perfekt i 7 dage. Du kan se min anmeldelse af Vinylux lakkerne her.

Tromborg Creamy Lip Cheek Eye Powder 

Det er de færreste som magter at bruge tid på den helt store makeup, men det er nu alligevel rart at have lidt sommerglød og lækker hud når man står og nyder musikken. Tromborg har fire multi-funktionelle blushes som du lynhurtigt kan smide på både læber, kinder og øjne. Særligt farven Tan er et genialt sommerprodukt – den klæder alle og giver en smuk og naturlig makeup på to minutter.

Pureberg Hand Sanitizer

Denne lille sag gør dig ikke smukkere nu og her, men den sørger for at dine hænder er rene inden du begynder at røre ved dit ansigt og undgår uren hud når du er hjemme igen. Forskellen på Pureberg og alle andre desinficerende gels er, at denne plejer dine hænder i stedet for at tørre dem ud – man kan ikke leve uden den når først man har prøvet den.

Så er der vidst ikke andet at sige end rigtig god fornøjelse :)