Fredags 5’eren // Uundværlig sommermakeup

Om to ugers tid tager jeg et smut syd på og det betyder der skal udvælges makeup, for jeg gider ikke slæbe en masse ting med som jeg alligevel ikke får brugt. Jeg har efter mange års overpakning fundet ud af jeg kan nøjes med 5 ting:

summer2

 

Man kan komme utrolig langt med en farvet dagcreme eller concealer. Hvis ens største bekymring er mørke rander og lidt urenheder hist og pist er concealeren din ven, men hvis det er en ujævn hudtone og fugt som du ønsker at slippe af med skal du vælge den farvede dagcreme. Jeg har haft gode stunder med både Pure Radiant Tinted Moisturizer fra NARS og Fakeup concealeren fra Benefit.

summer1

 

 

En vandfast mascara er et must på enhver badeferie, så selvfølgelig skal der sådan en med i kufferten. Både Blincs og Make Up For Evers mascaraer kan tåle både svede- og svømmeture, så er det bare om den skal være nem at fjerne (i læste måske mit indlæg om den besværlige afrensning forleden) eller om den skal give virkelig heftige vipper – beslutninger, beslutninger….

summer4

 

Jeg har meget svært ved at undvære bronzere om sommeren, for de giver den der skønne naturlige glød og de er meget lettere at lægge pænt end blush – så der er også tid at spare. Jeg har skambrugt Sephoras Color Adapt Bronzer de sidste par måneder og elsker den, men hvis der skal være lidt mere glød så er Tromborgs Creamy Lip Cheek Eye Powder i farven Tan det perfekte valg. Den er smuk til (næsten) alle hudtoner, den nem at lægge og så kan du lave en hel makeup med den.

summer5

 

Nu hvor der skal nydes solskin non-stop kan jeg ligeså godt bruge strålerne til min fordel  – derfor skal der også en highlighter med. Enten bliver det min trofaste følgesvend i gennem det sidste års tid, Sun Beam fra Benefit, ellers finder jeg min gamle favorit Asteroid fra Make Up Store frem igen. Highligheren vil blive brugt på kindben, brynbenet, amorbuen og kravebenene – more is more.

summer3

 

Når der så om aftenen skal nydes et par drinks må der godt komme lidt farve på og hvorfor så ikke vælge den mest oplagte sommerfarve. Mine to yndlings sager til hot pink læber er lige for tiden Aqua Rouge nummer 16 fra Make Up For Ever og Candy Yum Yum fra MAC – de får begge lov at tage en tur med ned til de varme lande.

Hvis i gerne vil have flere gode sommertips, så klik videre over til søde Julia Lahme hvor jeg giver lidt ud af godteposen :)

NB: Husk at bloggen flytter (og google reader lukker ned) lige om et øjeblik, så hvis i stadig gerne vil følge med i hvad der sker herinde og blive opdateret når der kommer nye indlæg synes jeg i skal hoppe ind på bloglovin og/eller bloggens facebook side ;)