Fredags 5’eren // Yndlings solcremer

 photo solcreme_zpseec57dfe.jpg

Sun Lotion SPF 30+ fra Jurlique // Sun Soul SPF 30+ fra Comfort Zone // Posto Protect Starfruit Sunscreen SPF 30 fra Sol de Janeiro // Deluxe Sun Protection Cream SPF 30 fra Tromborg // Anthelios XL SPF 50+ fra La Roche-Posay

Vi er nok efterhånden alle klar over vigtigheden i at bruge en solcreme ligeså snart solen bryder igennem, men mange bruger alt for lidt produkt og for lav faktor. Cancer.dk har en fin lille guide som jeg synes i skal chekke ud hvis i er i tvivl om hvorvidt i passer nok på i solen – personligt synes jeg dog at faktor 15 er lige i underkanten i højsommeren. Selvom jeg i kraft af min hudfarve er mindre udsat end mange andre her i Danmark, bruger jeg altid faktor 30 eller derover. Det er nok i virkeligheden lidt “for meget”, men jeg vil hellere være på den sikre side.

 1. Louise Eriksen

  Den solcreme fra La rosay Posey, er den ikke udgået? For jeg kan ikke finde den på apoteket eller på deres hjemmeside.

  Svar
  • EvaK

   Det tror jeg ikke – har liiiige fået den :)

   Svar
  • EvaK

   Og nu så jeg også den var på deres hjemmesiden, så den er der stadig :)

   Svar
 2. Fredags 5'eren // 5 nemme måder til at lindre skoldet hud - Eva K

  […] Check eventuelt mit indlæg om gode solcremer, for selvom disse råd er gode så er det trods alt bedre helt at undgå […]

  Svar