Anna Sui Nail Color

Tror egentlig ikke disse neglelakker er en nyhed, men jeg faldt først over dem forleden dag og tænkte at dem skulle i da også se. De er jo sødere end søde! Jeg kan huske at jeg i mine spæde teenage år havde en Anna Sui parfume (mener den hed Dolly Girl) som var i den fineste lyserøde flakon formet som et skaldet hoved med klovnekinder – nøj hvor var jeg glad ved den. Så blev jeg ældre og glemte alt om Anna Sui igen, lige indtil nu.

Jeg har set nogle swatches rundt omkring og farverne ser faktisk også flotte ud udenfor de lækre flakoner, men kvaliteten er vidst lidt svingende. Desværre ved jeg ikke om man kan skaffe dem herhjemme, men de er i hvert fald til at støve op på ebay hvis nogle af jer skulle føle sig fristede.

Hvad synes i om Anna Sui lakkerne?

 1. Vanessa

  Jeg har faktisk aldrig hørt om de her før, men nøj hvor ser de søde ud :D

  Svar
 2. Christina K

  De ser rigtig søde ud – meget kreativt!

  Den mørke rosa og mintfarvede kunne jeg godt fristes af, men foretrækker at købe neglelak i en fysisk butik. (med undtagelse af billigvoks og nicehair, hvor jeg kender mærkerne i forvejen)

  Svar
  • EvaK

   Ja det er lidt et sats med at se farver på nettet – de ser ikke altid ligesådan ud i virkeligheden.

   Svar