Uundværlige neglelakker // Efteråret 2013

Nu er alle efterårskollektionerne ved at være på banen og derfor er det nu tid til endnu en omgang ‘Uundværlige neglelakker’.

el3

 

I Knead Sour Dough fra OPIs San Francisco kollektion ser meget mere spændende ud på neglene end i flasken. Farven er en blommebrun (er der noget som hedder det?) med masser af shimmer.

el7

 

Cashmere Bathrobe kombinerer to af mine yndlingsting – grå og glimmer. Farven er egentlig ikke noget specielt som sådan, men jeg synes den er virkelig fin og perfekt til hverdagsbrug uden at være kedelig.

el4

 

Da jeg så de første billeder af Deborah Lippmanns efterårskollektion Jewel Heist var jeg nær drattet ned af stolen. Der er SÅ mange smukke farver og det var umådelig svært at vælge nogle fra. Shake Your Money Maker er en glitterlak med store stykker af guld og små grønne.

el12

 

Mysterious fra Chanel er nok den lak på listen med det mest passende navn, for alle steder den er anmeldte har folk svært ved at beskrive farven. Den beskrivelse som oftest bliver brugt er en kombination af sort og olivengrøn.

el5

 

Galaxie er en blommefarve med brune undertoner og shimmer, lidt ligesom samme koncept som I knead Sour Dough (IKSD er dog mere rødlig).

el8

 

Muir Muir On The Wall tilhører også blommefamilien, men denne er mere mørk og intens end de andre – den minder mig ret meget om den über-lækre Malice fra Chanel som er en af mine all time favoritter.

el2

 

Denne smukke lak som lægger navn til Essies For The Twil Of It kollektion changerer mellem grå, grøn og lilla. Jeg har set mange smukke swatches af den og jeg glæder mig til at se den i levende live.

el11

 

Den smaragdgrønne trend fortsætter ind i efteråret og denne lak fra Lippmann ligner den perfekte grønne lak. Der er desværre ingen swatches endnu, men udfra billedet ligner det en dyb grøn tilsat lidt shimmer og gyldne undertoner.

el6

 

Chanel beskriver selv Alchimie som en gylden khakigrøn, men på de forskellige swatches synes jeg mere det ligner en guld shimmer lak med grønne undertoner – uanset hvad er den vældig fin.

el9

 

Destin fra Dior er en varm grå med hvid (metallisk) shimmer – en meget smuk neutral lak med et twist.

el1

 

Peace & Love & OPI minder faktisk lidt om Essies For The Twill Of It, men den har lige lidt ekstra i form af multifarvet shimmer/glimmer.

el10

 

Dette må nok være den mest festlige lak du kan pryde tipperne med i år. Glitter And Be Gay beskrives som en kanariegul glitterlak, men på billedet kan der ses både tyrkis,blå, grøn og lilla glitter stykker i forskellige størrelser. Tror godt søgningen efter årets nytårslak kan indstilles.

Hvilke lakker skal du pynte neglene med til efteråret?

 1. Kirstine

  Er lige kommet hjem fra USA, og der købte jeg de to fra chanel, de to fra dior og de to fra essie som du viser og de er alle seks rigtig rigtig fine lakker. Dem fra chanel beskriver du faktisk meget godt, med at den ene ligner guld shimmer med grønne undertoner, og den anden sort/oliven agtigt. Men fine det er de altså.

  Svar
  • EvaK

   Pudsigt vi har “valgt” de samme lakker – du har god smag Kirstine ;)

   Svar
 2. Christina K

  Uha; de ser godt nok flotte ud.
  De to Chanel-lakker springer jeg dog over; jeg har forelsket mig i den 3. lak fra Chanel: Elixir. Den er selvfølgelig ikke lige så speciel som de to andre, men meget anvendelig.

  Både lakkerne fra Essie og Opi frister – den flotte grønne fra Deborah Lippmann kunne også være en mulighed.

  Derudover går jeg i høj grad ind for genbrug – jeg har mange fristelser i skabet fra sidste efterår, som jeg glæder mig til at gense på mine negle!

  Svar
  • EvaK

   Ja der er mange fristelser, men som du selv siger er det også skønt at kunne vende tilbage til gamle efterårsfavoritter. Glæder mig selv til at genfinde Chanels Malice og Rouge Noir, samt Essies School Of Hard Rocks :)

   Svar
 3. Deborah Lippmann Jewel Heist kollektionen - Eva K

  […] til foto, men det er en smaragdgrøn med masser af grøn shimmer. Jeg synes den er virkelig flot og havde også forudset at den ville hitte. Den var nem at lægge – dækkede fuldstændigt ved to lag. Hvis du har en svaghed for grøn […]

  Svar
 4. Erklaerung

  fantastic put up, very informative. I’m wondering
  why the opposite specialists of this sector don’t understand this.
  You must continue your writing. I am confident, you have a huge
  readers’ base already!

  Svar
 5. Bitcoin

  obviously like your website but you need to test the spelling on quite a few of your posts.
  Many of them are rife with spelling problems
  and I to find it very troublesome to tell the truth however I will certainly come back again.

  Svar