Fødselsdagsønsker 2013

1. Batty Lip Tar fra OCC // 2. Iced Lip Tar fra OCC // 3. Rima XI fra Carner Barcelona // 4. EGF Serum fra BioEffect // 5. Molecule 01 fra Escentric Molecules // 6. Fan Brush fra Make Up Store // 7. Inimitable Mascara i sort fra Chanel // 8. Chinchilla fra Lime Crime

Om et par uger har jeg fødselsdag og det betyder at man skal finde ud af hvad man ønsker sig. Jeg synes ikke jeg bestiller andet end at finde ting jeg gerne vil tilføje samlingen af skønhedsprodukter, men ligeså snart nogen spørger hvad jeg ønsker mig går klappen ned. Derfor er jeg mere end tilfreds med de otte ting jeg foreløbigt har fået på listen.

EGF serummet og Molecule 01 har jeg haft mange gange, men er netop ved at løbe tør, så det var selvskrevet at de skulle med – kan ikke leve uden. Jeg er allerede (farvemæssigt) gået i efterårs-/vintermode derfor har jeg gået og luret lidt på de to Lip Tars, for jeg tror man vil kunne lave mange spændende læbelooks med parret. Rima XI har jeg nævnt før og jeg kan slet ikke få den ud af hovedet, den må jeg eje.