Real Techniques Expert Face Brush

Efter laaang periode hvor jeg kun brugte mineral foundation, vendte jeg for lidt over et år siden tilbage til flydende og har siden da ledt efter en god pensel til den. Det har ikke været nemt og jeg har indtil flere “fejlkøb” liggende i skuffen, men nu har jeg endelig fundet en jeg er rigtig glad for.
efb2

Det er den dygtige makeupartist/blogger Sam Chapman står bag mærket Real Techniques som laver håndklippede, cruelty-free makeup pensler til fornuftige penge. Jeg har den sidste uge brugt deres Expert Face Brush til at påføre min foundation og vi er blevet rigtig gode venner allerede.
efb3

Penslen er fast i hårene men ikke hård, hvilket betyder den både kan bruges til at påføre foundationen og til at tone den ud. Mit største problem med tidligere pensler har været at de har “spist” produktet og efterladt striber, men Expert Face Brush har kunnet give mig præcis den dækning jeg har behov for med langt mindre produkt og uden at give striber – huden ser nærmest airbrushed ud. Et andet plus ved den er, at den har flad bund så den kan stå op når den ikke bruges hvilket er fantastisk for hygiejnen.

Real Techniques Expert Face Brush koster cirka 105 kroner og kan findes lige her.

 1. Karen Blum

  Det må vi tale nærmere om, næste gang vi ses :)
  Jeg har nemlig hendes stippling brush, som jeg er ret begejstret for: http://www.lookfantastic.com/real-techniques-stippling-brush/10644483.html?rcs=cbs

  Svar
  • EvaK

   Ja det synes jeg vi skal :) Stippling penslen overvejede jeg faktisk også – ender nok med at eje dem alle :D

   Svar