Trend // Brun er det nye sort (del 2)

1. Khaki Rose fra Chanel // 2. Palm Beach Multiple fra NARS // 3. Lady Godiva fra Essie // 4. Sirocco Eyeshadow fra Tromborg // 5. Rusty Mono Eye Shade fra GOSH // 6. Caliente læbestift fra MAC // 7. 413 BLKR Pure Matte Lipstick fra NARS // 8. Cinnamon Bark øjenskygge fra Aveda // 9. Prime Plum læbestift fra E.L.F // 10. 2L Aqua Eyes fra Make Up For Ever // 11. Kukui Lip Glaze fra Aveda

I tirsdags skrev jeg lidt om den tilbagevendende trend fra 90’erne med brun makeup og viste i den sammenhæng nogle af de lækkerier der kunne erhverves for at være med på moden, men så kiggede jeg min makeupsamling i gennem og fandt ud af at jeg faktisk allerede har en masse skønne produkter i brune nuancer.

Nogle af tingene er desværre limited editions (blandt andet Caliente og Khaki Rose), men min favorit, den matte NARS læbestift, er permanent og det samme gælder den smukke Multiple og den alsidige øjenskygge Sirocco.

  1. Annette

    Jamen så ska du jo ikke ud og shoppe brunt;-))

    Svar