Medina by GOSH The Two Of Us Duo Eye Liner

Medinas kollektion indeholder både en sort og en mørkebrun eye liner som begge har en off-white liner i den modsatte ende. Til at starte med synes jeg det var en lidt spøjs kombination (det er i hvert fald sjældent jeg har brug for både en mørk og en hvid eye liner), men da jeg så var lidt kreativ med den brune kunne jeg se fidusen. Den er nemlig super god til øjenbrynene. Blyanten er en lille smule blød og det gør at man kan tegne brynene naturligt op. Den hvide liner kan (fordi den også har en let cremet konsistens) bruges under brynet og tones ud, så har du en perfekt og diskret highlighter som fremhæver dine bryn smukt.

Jeg har allerede brugt den sorte liner meget, men kun på den våde kant (den er blandt andet brugt på billederne her). Den giver en virkelig god, intens sort farve og holder godt – i hvert fald så godt som den kan når den bruges på den del af øjet. I den perfekte verden havde denne udlukkende været en sort eye liner, for dette er én af dem jeg får brugt op.

me1

 

me

 

The Two Of Us Duo Eye Liner koster 89 kroner og kan findes i Matas.

 1. Maria

  Hvor længe kan kollektionen købes? Er den en del af det faste sortiment? :-)

  Svar
  • EvaK

   Jeg kan ikke mindes at have fået info om hvorvidt kollektionen er limited eller ej, så der må du nok forhøre dig i Matas :)

   Svar
 2. Dagens makeup // Sort, sølv og kunstige vipper - Eva K

  […] så derfor blev det en lidt dyster makeup. På læberne har jeg brugt den sorte eye liner fra Medina by GOSH som lip liner med MACs Black Knight læbestift ovenpå og sluttet af med en sort øjenskygge fra […]

  Svar