Dagens lak // Ciaté Superficial

Ligeså meget jeg elsker pink om sommeren, elsker jeg petroleum om vinteren. Ciatés Superficial er en virkelig smuk en af slagsen og jeg forstår slet ikke hvorfor jeg ikke har prøvet den på før. Jeg havde for en gangs skyld god til at ordne mine negle, så jeg valgte at peppe manicure lidt op ved at bruge en sort med en god omgang rhinsten på ringefingeren.

ciatediamond

Den sorte lak er i øvrigt den bedste jeg nogensinde har haft, men den skal jeg nok fortælle mere om snart.

  1. Nura

    Superficial er så smuk! Jeg har selv lige fået den :-)

    Svar
  2. Dagens lak // Kure Bazaar Kerria - Eva K

    […] nogle måneder siden prøvede jeg et (for mig) nyt lak mærke, Kure Bazaar, og det var den bedste sorte lak jeg nogensinde har haft (og jeg har haft nogle stykker). Derfor skulle jeg selvfølgelig prøve […]

    Svar