Fredags 5’eren // De bedste julegaveæsker 2013

NARS X Guy Bourdin Promiscuous Lip Pencil Coffret

Fin lille toilettaske som gemmer på fire Velvet Matte Lip Pencils og én Velvet Gloss Lip Pencil (New Lover). To af farverne (Cruella og Sex Machine) er limited editions.

egf
BioEffect Jule-kit

Denne jul kan jeg købe mit yndlings serum til den sædvanlige pris og få et mini-serum, en 7 ml Daytime creme og en toilettaske med helt gratis.

aveda
Aveda Makeup Palette

Dette er vel egentlig ikke en gaveæske, men jeg kan godt lide at farverne er lidt anti-julede og den åh-så pæne æske.

tranquility
Comfort Zone Tranquility Nourishing Kit

Comfort Zones Tranquility duft har jeg kendt og elsket i snart syv år og derfor blev jeg enig med mig selv om at dette kit (shower cream, body lotion og body mist) må være min julegave til mig selv i år.

benefit
Benefit Countdown To Love pakkekalender

Selvom jeg flere gange har overvejet at investere i Ciatés julekalender, så synes jeg alligevel denne trækker lidt mere i mig. 24 miniature produkter fra Benefit til at gøre december lidt mere lækker.