Mavala Jewel Kollektion

I forrige uge udkom Jewel kollektionen fra Mavala som indeholder seks limited edition glimmerlakker. Neglelakkerne fra Jewel kollektionen koster 39,95 (5 ml) og kan købes indtil februar 2014.

mjc1
mjc2
Quartz Rock, Moonstone og Gold Shimmer.

Quartz Rock

mjc5
mjc6

Quartz Rock er rosa med lyserød/rosa og sølv glimmer.

Moonstone

mjc7
mjc8

Moonstone er lilla med glimmer i lilla, lyseblå og sølv glimmer.

Gold Shimmer

mjc3
mjc4

Gold Shimmer er gylden med guld og sølv shimmer.

Alle tre lakker var nemme at arbejde med – god konsistens og kun to lag for at dække helt. Jeg synes Qurtz Rock er rigtig lækker, men den havde nogle underlige små hvide “korn” i sig (heldigvis kunne de kun ses meget tæt på). Gold Shimmer er pæn, men ret lige-ud-af-landevejen-standard guld glimmer lak. Personligt ville jeg hellere give det ekstra og købe Fake It Til You Make It fra Deborah Lippmann som er lidt mere speciel. Moonstone var jeg helt vild med og endte med at beholde den på. Lakkerne har alle et lidt grynet finish (lidt ala Liquid Sand eller Deborah Lippmanns Mermaid lakker) som jeg er meget glad ved.

Skriv en kommentar

Om EvaK

Jeg er 30 år, mor til Vincent & Lily og hustru til Cab. I 2006 blev jeg uddannet fra CIDESCO kosmetologskole og siden da har jeg arbejdet i Complete Me Badstuestræde — de seneste fire år som selvstændig. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.