Urban Decay NAKED 3 er på vej

Der har i noget tid gået rygter om en ny NAKED palette fra Urban Decay, men det var først for fire dage siden de smed en lille video på Facebook som bekræfter den er på vej. Der er desværre endnu ikke så mange billeder at finde af det nyeste medlem af kultpalette-familien, men i går kom der en lille video fra Instagram som giver et smugkig på farverne og det ser altså ikke dumt ud.

Er der nogle af jer som skal have den?

UPDATE: Paletten er netop kommet på Temptalia med swatches og anmeldelser af de individuelle farver.

 1. oline

  Altså jeg burde virkelig ikke, når jeg nu både har 1 og 2, meeen på den anden side – man lever vel kun en gang ;) Der er et sneakpeak her på selve paletten: http://www.bentleyblonde.com/2013/11/urban-decay-naked-3-palette-pictures.html.

  Svar
  • EvaK

   Jeg synes faktisk at 3’eren skiller sig nok ud farvemæssigt til at retfærdiggøre at man ejer alle tre ;) Så godt der blev lagt billeder ud nogle timer efter mit indlæg – har lagt link til swatches og anmeldelse nederst i indlægget :)

   Svar
 2. Kali

  Hvor kam jeg købe 1 eller 2 eren de er udsolgt alle vegne ?? Hjælp

  Svar
 3. Razhan Mohammed

  Kære Kali.

  Du kan købe Naked 1 og 2 på Lookfantastic.com og Beautybay.com.
  3’eren kan man forudbestille lige nu på lookfantastic.

  Jeg har 1, og 2 lige nu. Jeg har også lige forudbestilt 3’eren, så nu venter jeg faktisk på, at få den hjem med posten inden nytår. :)

  Svar
  • EvaK

   Naked paletterne er udsolgte på lookfantastic, men er lige kommet på lager igen på beautybay :)

   Svar