Uundværlige neglelakker // Jul 2013

Øverst fra venstre: Sweet Life, Bad Moon Rising, Scream & Shout, Girl On Fire, Sunshine Superman, Lara’s Theme

Nederst fra venstre: Harlem Shake, One More Night, Big Blue Note, Green Eyed Lady, Sparks Fly, Invincible

Selvom vi kun lige har slået hul på november er jeg alligevel kommet lidt i julestemning eller rettere sagt beauty-julestemning – venter lige lidt med at hive nisserne frem herhjemme.

Deborah Lippmann

Deborah Lippmann har valgt at lave to gaveæsker med minilakker. Sættet Big Bang (billedet ovenfor) indeholder intet mindre end 12 forskellige farver som farvemæssigt spænder ret vidt. Dog er der ingen glitterlakker, men dem er der til gengæld seks stykker af i sin helt egen æske.

dlb2

Fra venstre: Twillight Tone, Blinded By The Light, Cosmic Love, Fantastic Voyage, Champagne Supernova, Lost In Space

Hvis du har en svaghed for glitterlakker, tror jeg du får svært ved at undvære dette sæt. Har allerede småforelsket mig i Lost In Space og Champagne Supernova.

OPI

opib

OPI har igen slået sig sammen med Mariah Carey og lavet en kollektion med 18(!) lakker, hvoraf de seks er Liquid Sand. Her er det primært My Favorite Ornament (nederst til venstre) og Silent Stars Go By (nummer fire fra venstre i midten).

Dior

diorb

Fra venstre: Winter, Marilyn, Minuit, Frimas

Dior har lavet fire Diorific lakker (hvor søde er de flakoner lige?) og jo mere jeg kigger på dem, jo mere har jeg lyst til at købe dem alle sammen med hjem.

Essie

essieb

Essie går tydeligvis all in på sølv i år. Personligt mener jeg det havde været sjovere hvis der havde været lidt flere farver, men den sorte Balugaria (som ser virkelig speciel ud på neglene – se den her) kunne jeg sagtens finde på at investere i.

Chanel

chanelb2

 

Rouge Rubis og Accessoire er Chanels bud på hvad vi skal pynte tipperne med denne jul. Accessoire kom også ud i foråret så nogle af jer har den måske i forvejen. Jeg er selv ret vild med Rouge Rubis – tror aldrig jeg får nok røde lakker.

Hvilke lakker skal i fejre jul med?