Vinderen af Riri Woo

Så er der fundet en vinder af Riri Woo læbestiften, men inden jeg afslører hvem der er den heldige nye ejer af verdens mest hypede læbestift får i lige svarene/en uddybelse på påstandene:

Mit nattøj er en 30 år gammel t-shirt min far havde på den dag jeg blev født
Lidt klamt, men sandt. Det er en t-shirt han købte da han boede i Kenya dengang han mødte min mor. Jeg overtog den som teenager og har jævnligt sovet i den siden. Desværre er den efterhånden ret hullet, så bliver nok snart nød til at tage afsked med den.

Jeg er halvvejs igennem Grand Theft Auto V
Jeg er på ingen måde en stor spiller, men lige præcis det her spil elsker jeg og de første par uger brugte jeg næsten hver aften på at spille.

Alle mine kærester har været rappere
Kombinationen af ikke at have haft særlig mange kærester og at have tilbragt hele min ungdom i det danske “hiphop-miljø”  giver faktisk dette resultat. Så den er god nok, selvom det var den de fleste af jer havde sværest ved at tro på.

Jeg har 22 neglelakker
Yeah, right! Tror jeg er på omkring 250-300.

Da jeg var lille var jeg med i Århus Flying Superkids
Ikke alene var jeg en lille springmus, men min familie boede faktisk på den gård hvor de flyvende superbørn holder til.

Nå men nu til det vigtige, vinderen af Riri Woo er Maria S som jeg har sendt en mail til.

Tusind tak til alle der deltog.

 1. rijaH

  Sejt så har du boet lige ved det der bjerg? :D

  Tillykke til Maria i øvrigt ;)

  Svar
  • EvaK

   Ved ikke om jeg vil betegne det som et bjerg, men der var en meget høj bakke :D

   Svar