Chanel le Vernis Tapage

Forleden fik jeg købt den første af mine forårslakker, nemlig Chanels Tapage. Synes Chanels lakker er lidt skuffende dette forår og det bliver kun endnu mere kedeligt af at den ene af de tre er en “gammel” farve og de andre to bliver en del af den permanente kollektion. Kunne dog ikke undlade at købe Tapage med hjem (en pige kan aldrig have for mange røde neglelakker).

tapage1

 

tapage3

 

Tapage er både en smuk farve og en rigtig god lak. Konsistensen er perfekt og lakken kan faktisk dække med kun et enkelt lag (har dog to lag på på billederne). Selvom den umiddelbart ligner en “almindelig” rød, så er der en del mere spil i den i virkeligheden. Fra nogle vinkler ser den koralrød ud og andre gange er det en rød med pink undertoner.

  1. Annette

    Tænkte osse lidt mehhhh, da jeg så Tapage første gang. Men den er SÅ flot på neglene. Min mand syns det er en ‘mormor’ farve:-)

    Svar
    • EvaK

      Ja det er sjovt som nogle farver skal på neglen før man kan se den rigtigt. Min mand kan sjældent lide mine lakker (eller se forskel på dem), så han bliver ikke spurgt længere :D

      Svar
  2. Helle Dannemand

    Min kæreste var så sød at købe denne med hjem til mig, da han var i England for en måneds tid siden, og jeg synes, at den er super flot.

    Han købte også Charivari, som jeg også synes er fin – men ikke rigtig en forårsfarve efter min mening.

    Svar
    • EvaK

      Det er da en mand som er værd at holde på ;) Har det på præcis samme måde med Charivari og derfor valgte jeg at gemme den til vi kommer om på den anden side af sommeren :)

      Svar
  3. Christina K

    Det er farligt fristende at se Tapage på dine negle; jeg sprang den kækt over i første omgang og købte Ballerina, da jeg netop stod og manglede en neutral lak. (har da nok et par stykker, der er snublende nær ;-) ).
    Jeg vil liiige overveje Tapage en ekstra gang; jeg ser ellers frem til Coup de Coeur, som jeg er parat til at indlemme i samlingen, selvom April (en af mine yndlingslakker) ligger tæt op ad.

    Svar
    • EvaK

      Tapage er altså virkelig flot, særligt hvis man er til de røde lakker :) Coup de Coeur er også rigtig smuk og jeg har ikke April, så jeg SKAL have den :D

      Svar