New in // Diptyque duftlys

Jer som følger med på facebook har nok allerede set at jeg for et par uger siden investerede en mindre formue i tre lys fra det franske dufthus Diptyque. Hver gang jeg har været inde og lure hos The Beauty Look Book (som iøvrigt har virkelig god sans for indretning), er jeg blevet fristet af de dyre duftlys. Da jeg så fandt dem på britiske Space NKs webshop kunne jeg ikke længere modstå og klikkede Rosa Mundi, Mimosa og Baies hjem.

d1

Lysene har endnu ikke været tændte så har ikke fået den fulde Diptyque-oplevelse endnu, men de dufter fantastisk og jeg glæder mig til at hygge med dem når jeg engang nænner at tænde dem.

De små lys koster cirka 180 kroner og det store cirka 370 kroner.

 1. katrine

  åh MÅ eje ALT diptyque! må forbi og dufte til dine lys en dag :)

  Svar
  • EvaK

   Jeg deler glædeligt ud af duften herhjemme, så du kommer bare ;)

   Svar