Et endnu bedre EGF Serum

Lige siden mit første møde med EGF serummet har det været en favorit. Én af de mange grunde til jeg elsker dette vidunder er at det kun indeholder lige præcis det som der er behov for – intet mere, intet mindre. Nu har islandske BioEffect opdateret serummet, skåret nogle ingredienser fra (nu er der kun 7) og øget indholdet af EGF proteinet som er den aktive ingrediens. Glæder mig helt til jeg løber tør så jeg kan prøve den nye udgave.

Serummet koster 865 kroner for 15 ml (cirka 4-5 måneders forbrug) og du kan finde det lige her.

  1. Eva elsker: Comfort Zone Sublime Skin Peel Pads - EvaK.dk

    […] du putter på. Når huden har absorberet produktet fra pad’en, kommer jeg mit trofaste EGF serum fra BioEffect på og det har været intet mindre end fantastisk for huden. Begge produkter booster […]

    Svar