Skøn graviditet #1 // Sanex Zero% Showergel og deodorant

En ting jeg er lidt ked af ved at være gravid er at jeg bliver nød til at skifte produkter ud. Nogle betyder ikke så meget for mig, men andre gør og dem er jeg ked af at skulle undvære. Jeg har dog under denne graviditet fundet rigtig gode parfumefri alternativer og dem vil jeg løbende dele med jer – det er jo heller ikke kun gravide som kan have brug for at undgå duft og deslige. I første omgang er det min showergel og deodorant vi tager et kig på.

Deodorant

Jeg har udelukkende brugt Sanex deodorant de sidste mange år for de er billige, de virker og så dufter de behageligt. Synes det var meget svært at finde et parfumefrit (og ikke mindst effektivt) alternativ da jeg var gravid med min søn for fire år siden. Derfor var jeg lykkelig da Sanex Zero% deo’en dumpede ind af min dør for et par måneder siden. Jeg var lidt bange for at den duftfri version ville være fesen og mindre effektiv end min sædvanlige, men det er heldigvis ikke tilfældet. Den holder både sved og lugt væk ligeså fint som den “gamle”, bare uden parfume.

Showergel

Hvis der er noget jeg sætter stor pris på om morgenen, så er det et varmt og velduftende bad. Derfor har det været en del hårdere at skifte showergelen ud end de andre produkter. Selvom Zero% langt fra er ligeså så spændende som en showergel med duft, har jeg faktisk ret hurtigt vænnet mig til den og fordi den efterlader huden med samme friske følelse som jeg er vant til gør det ikke så meget. Min kære mand har brokket sig lidt over den manglende parfume (han kan vidst ikke helt komme over det er en lidt ‘blah’ fornemmelse uden duft), men jeg synes egentlig det er rart vi ikke enten skal blive enige om en duft eller have tre forskellige badeprodukter – nu bruger vi bare alle tre den samme.

Sanex Zero% Deodorant koster 32,50 kroner og Showergel koster 48,95 for 750 ml.