Uundværlige neglelakker // Forår 2014

Øverst fra venstre: Flowers In Her Hair // Bloom // Where Did Suzi’s Man-go? // Perlé (top coat) // Truth Or Flare // It’s Hate In Here

Nederst fra venstre: Tapage // Natural Nail (glitter base coat) // Bouquet // Romper Room // Porcelaine // I Just Can’t Cope-abana

Selvom der er grusomt gråt i vejret, så er det altså officielt blevet forår og det betyder at forårsfarverne skal findes frem. Man går aldrig helt galt i byen med pasteller på tipperne her i starten af sæsonen, men kan mærke at jeg i år er lidt ekstra tændt på dem og det ses tydeligt på mit valg af uundværlige neglelakker. For første gang har jeg også valgt en base coat (som gør det til en leg at fjerne glitterlak) og en top coat (som giver alle de cremede farver et smukt skud perlemor), men lige præcis disse to virkede uundværlige.

 1. Erik

  Hvor er det ærgerligt jeg ikke er kvinde. Jeg ville gå med de neglelakker hele sommeren. De er flotte

  Svar
 2. Mette

  Jeg vil os ha’!

  Et lille tip: Porcelaine fra Dior og Ferris Wheel fra Ciaté er tvillingefarver! :D Blev glad da jeg hittede ud af det, da jeg har Ferris Wheel i forvejen. Føler jeg har sparet 185,- og nu er berettiget til at vælge en anden lak. Herlig tankegang!

  Kh Mette
  http://www.mettevinther.blogspot.com

  Svar
  • EvaK

   Nå for søren. Så kan man jo ligeså godt spare de penge og tage den fra Ciaté ;) Selvfølgelig skal der så købes en anden lak for de penge :D

   Svar