Anastasia Beverly Hills // Perfekte bryn på ingen tid

Nu vi snakker om ting der spammer mit Instagram feed, så synes jeg lige denne nyhed skal med: Anastasia Beverly Hills er nu at finde på beautybay.com.

Til de af jer som ikke har hørt om mærket før kan jeg fortælle at skaberen af mærket, Anastasia Soare, længe har været anset som én af de absolut bedste indenfor øjenbrynskunsten og det lader til hendes produkter er ligeså velansete som hende selv – synes i hvert fald alle de makeupartister jeg følger på Instagram bruger Anastasia Beverly Hills til at definere deres bryn med. Desværre har beautybay.com ikke hele sortimentet (savner for eksempel hendes Dipbrow Promade), men der er et par forskellige kits, blyanter, pudre og accessories at vælge i mellem så man nemt og hurtigt kan fylde sparsomme bryn ud.

Du kan finde produkterne her.