Bobbi Brown Raw Sugar kollektion // Sommer 2014

Jeg tror vi fortsætter temaet og ser på endnu en sommerkollektion, nemlig Raw Sugar fra Bobbi Brown. Det er ikke fordi jeg synes denne kollektion er synderligt fristende, men den Raw Sugar Shimmer Brick Palette ser for lækker ud. Har altid haft lidt af et blødt punkt for hendes shimmer bricks og synes denne er den fineste (og største) hidtil. De fire farvede lip balms kunne måske være interessante hvis man gerne vil have lidt kulør på læberne, men ikke kan overskue en læbestift.

Hvad synes du? Noget som frister?

  1. Bobbi Brown Surf And Sand - Eva K

    […] jeg sad og stenede rundt på nettet forleden, gik det op for mig at Raw Sugar kollektionen ikke er de eneste sommerlækkerier Bobbi Brown har at byde på i år. Der kommer også en […]

    Svar