Estee Lauder Bronze Goddess // Sommer 2014

Dengang jeg var teenager var årets begivenhed at min bedste veninde Ida og jeg hvert jul flottede os og købte den store makeupgaveæske fra Estee Lauder. Nogle gange byttede jeg endda alle de andre gaver jeg havde fået for at fremskaffe de nødvendige midler. Så ved jeg ikke rigtig hvad der skete. Et år gentog jeg bare ikke traditionen og nu står jeg pludselig her 10-12 år senere og ejer ikke et eneste produkt derfra. Jeg har ikke engang kigget på noget af det når jeg er gået forbi standen i Magasin, men det ændrede sig i går. I min luren rundt på diverse blogs faldt jeg over billeder af sommerkollektionen Bronze Goddess og så tror jeg noget af min kærlighed vendte tilbage igen.

Estee-Lauder-Summer-2014-Bronze-Goddess-1

Det var primært øjenskyggepaletten jeg faldt for (hvor fin er den lige?), men også lakkerne og den fine blush synes jeg ser interessant ud. Desuden kunne jeg heller ikke lade være med at kigge lidt på kropsprodukterne. Hverken Whipped Body Creme og Shimmering Body Oil Spray ville jeg ikke have noget imod at forkæle min krop med når det er tid til bare ben.

Åh, hvem der bare var rig…

 1. Annette

  Jeg har et par single øjenskygger fra EL. De der metallic, rigtig flotte! Mascara’erne er osse gode, men pebrede…. Og nu gider jeg ik flere ‘neutrale’ paletter, alle har vist lavet en nu.

  Svar
  • EvaK

   Ja vi kan godt blive enige om at neutrale øjenskyggepaletter ikke er en mangelvare :D Jeg har dog endnu ikke fundet ud af hvilken en jeg vil have så er stadig på udkig :)

   Svar
 2. YSL Bleus Lumière kollektion // Sommer 2014 - Eva K

  […] Efter et par rigtig lækre dage med høj sol og bare tæer er jeg virkelig klar på at gå amok i de forskellige sommerkollektioner. Desværre for min pengepung er det primært de dyre mærker som frister i år, som for eksempel Chanels lakker og farvede mascara og Estee Lauders Bronze Goddess kollektion. […]

  Svar