Fredags 5’eren // Ideer til Mors dag gaver

Egentlig har jeg aldrig haft et problem med at Mors dag ikke er noget som vi har “fejret” herhjemme, men i år synes jeg faktisk jeg har fortjent det og her er hvorfor:

  1. Jeg er nu så gravid at jeg har opgivet at lakere mine tæer.
  2. Jeg finder mig i at blive halshugget på grumsomste vis af min 3-årige imens jeg bliver sparket i samtlige organer indefra af lillesøster.
  3. Allerede nu skiftes de til at vække mig om natten, så timerne mellem 02-05 bliver brugt på skiftevis at rende på toilet og hente vand/finde sut/forklare at det stadig er nat selvom det er lyst udenfor.
  4. Jeg har trådt på cirka 25 legoklodser på én uge.
  5. Hvis det ikke var for mig ville ingen vide hvor McQueen var henne, Batman-koppen ville aldrig være ren (det er det eneste som ikke kan komme i opvaskeren) og ingen underholdte med at synge Hr. Skæg pivfalsk i mens der blev badet og/eller siddet på potten.

Hvad jeg så godt kunne tænke mig i gave for alle mine moderlige anstrengelser, er dette:

  1. 34 Blvd St. Germain duftlyset fra Diptyque som eftersigende skulle have en helt unik duft som er lavet for at fejre deres 50 års jubilæum.
  2. Congratulations Gift Set fra Bloom and Blossom med badeolie, creme mod strækmærker og en spray til trætte ben og fødder.
  3. De nye Artistry Brushes fra NARS ville absolut heller ikke have noget i mod at eje hver og én af.
  4. Miniature Bath Oil Collection fra Aromatherapy Associates så alle mine bade kan være fyldt med velvære uanset humør.
  5. Den nye mini Love Song vase fra Kähler til opbevaring af de NARS pensler jeg også regner med at modtage.

Nu har jeg ikke rigtig nogen ide om hvor mange mødre som læser med, men hvis i er derude kunne jeg godt tænke mig at høre hvilke mor-ting i gennemgår som har gjort jer fortjent til en ny støvsuger, morgenmad på sengen, et luksus-cruise eller hvad det end måtte være :)