Lav din egen neglelakkollektion

Problem: 
De kollektioner som er udkommet denne sæson er lidt fesne og/eller pengepungen er ikke til en større udvidelse af din laksamling.

Løsning:
Skab din egen kollektion ud fra de lakker du ejer i forvejen – der er helt sikkert nogle glemte skatte i blandt.

Selvom jeg ofte kan finde en masse nye lakker jeg gerne vil tilføje min samling, så er det i virkeligheden ikke så ofte at de forskellige mærker har opfundet den dybe tallerken. Hvis man har en samling på et (u)fornuftigt antal lakker er det faktisk ret nemt at genfinde nogle gamle favoritter og sætte dem sammen på tværs af udgivelsesår/mærke for at kreere den perfekte kollektion til nul kroner.

Jeg er selv ret glad for pastellerne dette forår og derfor har jeg kigget gemmerne igennem og fundet frem til disse seks lakker som tilsammen skaber min drømmekollektion. Fra venstre er det Frenzy fra Chanel, Bleu Velvet fra MAC, Strawberry Milkshake fra Ciaté, Nouvelle Vague fra Chanel, Topless & Barefoot fra Essie og den ene halvdel af Sharplines duo-sættet fra NARS.

 1. Christina K

  Jeg går i den grad også ind for genbrug; og når man efterhånden har fået skrabet et (u)fornuftigt antal lakker sammen, holder de jo noget længere, end hvis man kun havde 5 stykker i alt.

  Frenzy har allerede været på fingerneglene et par gange her i det spæde forår; April fra et par år siden er jeg svært glad for, så den har også allerede været på banen. (er spændt på hvor tæt den er på Coup de Coeur, som også er fra Chanel)

  Sidste års Emprise er også linet op i da capo-køen…

  Svar
  • EvaK

   De er jo også alle sammen nogle skønne farver :) Fortryder også af og til jeg ikke købte Emprise. Udfra billederne jeg har set ligger April og Coup de Coeur ret tæt på hinanden, men April beskrives som lidt mørkere og mere afdæmpet end CdC – så måske man bliver nødt til at eje begge ;)

   Svar
 2. Christina K

  Jep! Emprise er rigtig fin ;-) – men du har jo så mange andre i “stalden”.
  Jeg bliver helt sikkert nødt til at anskaffe CdC.

  Inspireret af dig købte jeg Opi’s “Where did Suzy’s Man-go” – så fed en farve. (selvom jeg er lidt uvenner med konsistensen).

  Jeg overvejer i øvrigt kun at købe 12 neglelakker her i 2014 – altså kun én om måneden. Nu må jeg se, om jeg kan overholde det. Indtil videre går det aldeles fremragende ;-)

  Svar
  • EvaK

   Where Did Suzy’s Man-Go er lidt for tyke i konsistensen, men synes også den er besværet værd :)

   Det bliver spændende at se om det bliver svært at holde sig indenfor de 12 lakker – ved i hvert fald det ville være lidt af en udfordring for mig :D

   Svar
 3. Ditte K.

  Genialt shop your stash indlæg :)

  Svar
  • EvaK

   Ja, man må endelig ikke glemme at finde de gamle favoritter frem igen af og til ;)

   Svar