3 x neon kollektioner

Først så jeg Essies Too Taboo kollektion og blev lidt fristet af at gå sommeren i møde med neon på hænder og fødder. Så kom OPIs Neons kollektion og da blev jeg virkelig tændt på ideen. Nu har jeg set Models Own kollektionen Polish For Tans og nu kan jeg altså ikke længere komme udenom at jeg bliver nød til at sporte neonfarver til sommer – hvis altså min kære man gider hjælpe mig, for fødderne kan jeg desværre ikke længere nå.

Har endnu ikke bestemt mig for hvilke af de 17 forskellige jeg vil investere i, men en gul og grøn skal jeg helt sikkert have.

 1. Annette

  Jeg er såååå træt af neonlakker, der kræver en hvid base. Jeg har hørt Essies gør. Mine minilakker fra Lippmann skal osse ha en hvid base, for at blive neon:-( Har købt en enkelt fra Nailjunkie (de der ‘frugt’ lakker), DE er neon!

  Svar
  • EvaK

   Ja det er rigtigt nok med Essies. OPI har jo lavet en hvid base coat som hører med til Neon kollektionen og i og med jeg alligevel bruger en base under mine andre lakker, så er det jo faktisk ikke et større arbejde. Har set billeder af Models Own lakkerne både med og uden hvid under og det ligner det samme resultat, men man ved jo aldrig :)

   Svar