Chanel le Vernis // Sweet Lilac, Tutti Frutti, Pink Tonic & Mirabella

Jeg har været så heldig at få fat i Chanels sommerlakker inden de er kommet i butikkerne herhjemme – længe leve søde rejsende som gider shoppe for en. Dog sprang jeg Eastern Light over, da det “bare” er en hvid creme lak. På billederne har jeg to lag på med undtagelse af Sweet Lilac som har fået tre lag og ingen af dem har top coat på.

Sweet Lilac (lys lilla med perlemor)
cs2

Sweet Lilac er en lille smule tynd i konsistensen og kræver tre lag for at dække fuldstændigt. Perlemoren ses kun i flasken og ikke på neglene, så den ser ud som en creme finish lak. Da jeg så billederne af kollektionen var jeg ret sikker på jeg ville springe denne over, men er glad for jeg købte den alligevel for den er (på trods af det ekstra lag) en virkelig fin pastel lilla.

cs3
Jeg havde ikke en lak som lå særlig tæt op ad Sweet Lilac, men den ligner en mørkere udgave af Essies Neo Whimsical.

Tutti Frutti (mellem koral med lyserøde undertoner og gyldent shimmer)
cs8
Tutti Frutti er hverken for tynd eller for tyk og dækker ved to lag – dejligt nem at arbejde med. Shimmeret ses kun i direkte sollys, men det gør nu ikke farven mindre fin. Det er en dejlig sommerlig farve (koral lig med sommer), men tror umiddelbart ikke det ville være så svært at finde en dobbeltgænger.

cs9

Selvom Tutti Frutti ikke er nogen videre unik farve fandt jeg ud af at mine koraller primært har orange undertoner, så fandt ikke en dupe i min egen samling.

Pink Tonic (hot pink med diskret lyserød shimmer)
cs4
Pink Tonic er en lille smule tyk i konsistensen, men stadig til at arbejde med og dækker ved to lag. Shimmeret ses kun i sollys så det ligner mest en hot pink creme lak, hvilket gør den væsentlig mindre unik.

cs5
Essie Watermelon minder lidt om Pink Tonic, men den er lidt mørkere og mere rød i undertonen. Tour de Finance har meget mere shimmer og er mere frisk i farven.

Mirabella (varm orange med gule undertoner og creme finish)
cs6
Ligesom med Tutti Frutti er Mirabella dejligt nem at arbejde med og dækker ved to lag. Det er en smuk orange som er frisk, men uden at være alt for prangende.

cs7
Ingen af mine orange lakker kommer tæt på Mirabella da den ligger helt perfekt lige midt på skalaen. Where Did Suzy’s Man-Go er meget lysere og Orange, It’s Obvious er mørkere og mere frisk i farven.

Favoritter: Mirabella og Sweet Lilac

Kollektionen Reflets d’Été de Chanel kommer i butikkerne i løbet af juni 2014.

 1. rijaH

  Bum bum.. ja nu er jeg bare endnu mere i tvivl.. skal – skal ikke?! :D

  Svar
 2. Nuria Blum

  Årh snyd! – Jeg vil også have dem NU :-D
  De er da bare mega fine. Glæder mig til de lander herhjemme om et par uger.

  Svar
 3. Annette

  ‘Heldigvis’ ingen der frister. Jeg holder den kørende på Tapage, Fracas og Bel Argus….;-) I’m just soooo last year!

  Svar
  • EvaK

   Haha :D Man skal altså også kigge tilbage ind i mellem – har selv Essies Navigate Her på lige nu :)

   Svar
   • Annette

    Hvordan syns du TuttiFrutti/Tapage og PinkTonic/Fracas er sammenlignet? Syns ik, jeg ka finde det på nettet.

    Svar
    • EvaK

     Jeg synes ikke Tapage og Tutti Frutti ligger tæt nok på hinanden til at “overlappe” hinanden – Tapage er meget rød og TF er mere pink-ish. Har desværre ikke Fracas så der kan jeg ikke hjælpe, men fandt dette indlæg som måske kan give en ide om det.

     Svar
 4. Christina K

  Dit heldige asen.
  Jeg synes, at både Mirabella og Tutti Frutti er de mest fristende af de fire farver. (Når jeg ser de fire linet op sammen, så har jeg bestemt lyst til at købe alle sammen- meeen det er måske lidt overkill)

  Jeg har i øvrigt kun købt 4 lakker i år; og jeg overholder dermed stadig min intention om kun at købe 12 lakker i år!

  Svar
  • EvaK

   Farverne passer også utrolig godt sammen og det var da helt sikkert også derfor jeg købte Sweet Lilac selvom jeg havde planer om at skippe den :D
   Synes det er mega sejt du kan holde dig indenfor de 12 lakker – jeg havde aldrig klaret den :D

   Svar
 5. Karina

  Er du interesseret i at sælge din chanel tutti fritte. Er helt solgt i den farve. Super spændende blog. Har lige opdaget den nu. Mine svagheder er neglelakker og læbepomadee haha.

  Svar
  • EvaK

   Kan godt forstå du gerne vil have en Tutti Frutti, men jeg vil desværre ikke af med min. Jeg kan anbefale et kig på Trendsales eller ebay ;)

   Svar