Dior Sailor 700

Selvfølgelig kunne jeg ikke komme igennem sommeren uden Diors Sailor, men det har nu alligevel taget mig lidt tid at få taget mig sammen til at få den købt (det var noget med nogle billige OPI lakker i Rema 1000 som distraherede mig). Nu er den endelig i hus og den er præcis ligeså fantastisk som forventet.

ds2

Når du køber Sailor (eller de to andre lakker fra Transat kollektionen) så får du lidt ekstra godter med i posen i form af en sød lille neglefil og 12 styk Couture Stickers med logo. Er dog ikke helt sikker på om jeg får dem brugt, men hvis jeg gør bliver det nok kun på en enkelt negl på hver hånd.

ds4

I virkeligheden er farven en lille smule mørkere end på billederne, men det er uden tvivl den smukkeste blå lak – helt perfekt nuance imo. Desuden er Diors brede pensler geniale og de gør det virkelig let at komme helt ud til kanten uden for meget slinger i valsen, samt konsistensen er lige efter min smag.

ds3

Sættet koster 230 kroner så det er bestemt ikke billigt at pryde tipper med Diors lakker, men jeg synes Sailor er alle pengene værd.

 1. Mette

  SÅ smuk! Har luret på den hver gang jeg er i Matas, Salling eller Magasin! :D

  Svar
  • EvaK

   Den er også virkelig fin. Det var også derfor jeg ikke turde udskyde det længere – tænk hvis den blev udsolgt ;)

   Svar
 2. rijaH

  Ih den er pæn.. Men jeg tænker, hvor tæt er den på er på min andre blå mon? :o

  Svar
  • EvaK

   Altså hvis man har en koboltblå, så tror jeg ikke man som sådan behøver Sailor – det havde jeg bare ikke ;)

   Svar